Reggehof met Nijhof op Festivaltour

De Reggehof gaat vanaf komend jaar inzetten op muzikale acts en festivals. Dit naast de gebruikelijke theatervoorstellingen in het Goorse verenigingshuis. Om dat doel te bereiken is Eric Nijhof aangetrokken. De 53-jarige eventmanager gaat zich bezig houden met het organiseren van muzikale evenementen om naast het theaterpubliek ook een andere doelgroep en meer jeugd aan te boren. “De Reggehof is er voor iedereen en dus is het zaak dat ook iedereen het leuk vindt om bij ons te komen” aldus Nijhof (foto) die een groot netwerk heeft in de muziek- en festivalwereld, onder meer door zijn bedrijf Twinxx dat overal in den lande special effects verzorgd.

Nijhof is officieel op 1 december in dienst getreden maar al geruime tijd bezig met het boeken van diverse acts. “Wat er precies allemaal gaat komen vertel ik later als we één en ander contractueel rond hebben maar we hopen grote namen naar Goor te kunnen halen op velerlei gebied. Van Tiroler-muziek tot aan rock en blues. Nu gaan er veel mensen voor dit soort dingen naar Metropool in Hengelo. Dat moet in Goor ook kunnen. We hebben een prachtige accommodatie die daar uitstekend geschikt voor is.” Bij De Reggehof is de laatste maanden hard gewerkt aan een make-over van in eerste instantie de foyer die een warmere donkerder uitstraling heeft gekregen. Later zullen ook de grote en kleine zaal nog worden aangepakt. “Volgende week zijn hier al een heleboel Gorenaren als Helligen Hendrik hier drie dagen staat. Die zullen direct zien dat er een andere sfeer is gecreëerd.” aldus Nijhof die is benaderd en aangesteld door de nieuwe Reggehof-directeur Clement Postmus.

Gerelateerde berichten

  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Ook muziek Schoolfeest bekend20 januari 2020 Ook muziek Schoolfeest bekend Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool14 maart 2018 Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool Clement Postmus begint op 1 mei aanstaande als nieuwe directeur van De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente. De 55-jarige Gorenaar is een ervaren manager die als leidinggevende […]
  • Bigband Festival verplaatst naar Reggehof en gemeentehuis27 maart 2016 Bigband Festival verplaatst naar Reggehof en gemeentehuis Het Goorse Bigband Festival wordt morgen voor het grootste gedeelte verplaatst naar theater De Reggehof en de hal van het gemeentehuis. Het KNMI heeft code geel afgegeven omdat er regen- […]