Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum

Twenthe kreeg vorige week in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal een flinke oorwassing van NEO en gaat morgen voor eerherstel in het belangrijke duel in en tegen Reutu. De ploeg van trainer Hans Dirksen, die, onder meer blessures, al het hele seizoen kampt met een krappe selectie, staat op de ‘gevaarlijke’12e plek met 9 punten uit 9 duels. Reutum heeft even zoveel punten maar een iets beter doelsaldo. Hector neemt het, een week voor de Goorse derby tegen GFC, op eigen veld op tegen Haarle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor vorige week van De Gazelle en heeft nu 10 punten uit 9 duels. Haarle heeft er 4 meer. GFC gaat op bezoek bij DAVO. De rood zwarten hebben na de 3-1 winst op Nieuw Heeten nu 12 punten en staan 9e. DAVO uit Deventer heeft 4 punten minder. De wedstrijden van de Goorse clubs beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-125 november 2018 Twenthe-NEO 0-7, GFC-Nieuw Heeten 2-1, De Gazelle-Hector 3-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - RKSV NEO   0-7 4G 14.00 uur: GFC - SV Nieuw […]
  • Saasveldia-Twenthe 5-1, Hector-ABS 1-4, Enter-GFC 1-17 oktober 2018 Saasveldia-Twenthe 5-1, Hector-ABS 1-4, Enter-GFC 1-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00 uur: RKSV Saasveldia - vv Twente   5-1 (doelpunt Twenthe: […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]