Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert

Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale voor het concours van volgende week zondag in het Enschedese Muziekcentrum. Daar gaat de formatie van dirigent Carl Wittrock wederom voor een eerste prijs op het hoogste landelijke niveau. Het concert van komende zondag is gratis te bezoeken.

Gerelateerde berichten

  • Glansrijke titel Apollo in Enschede9 december 2018 Glansrijke titel Apollo in Enschede Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag  met glans het concours in Enschede op naam geschreven. De Goorse muziektrots behaalde in de hoogste landelijke afdeling extreme scores […]
  • Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal11 november 2018 Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal Het harmonie-orkest van Apollo is komende zaterdag te zien en te horen in de Goorse sporthal De Mossendam, samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO). Dit orkest van getalenteerde […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Open Schoolfeestrepetities Apollo29 mei 2018 Open Schoolfeestrepetities Apollo Om alvast in de stemming te komen voor het Feest der Feesten houdt Apollo voor de Gorenaren open repetities. Het harmonie-orkest bereidt zich onder leiding van Carl Wittrock voor op het […]
  • Eva Crutzen, TJSO en Beatline…16 maart 2018 Eva Crutzen, TJSO en Beatline… De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. […]