Kater Tommie vermist omgeving Gondalaan

Kater Tommie is sinds donderdagmiddag spoorloos. Tommie is vertrokken vanaf de Gondalaan met onbekende bestemming. Hij is gechipt, Europees kort roodharig en 7 maanden oud. Heeft u Tommie gezien, neem dan contact op met 0547-273077 of 06-51847254.      

Gerelateerde berichten

  • Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee21 maart 2016 Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee Mark is nog steeds op zoek naar zijn kat Tommie, die nu al twee weken vermist is vanaf de C. van Manderhof. Op onderstaande afbeelding is Tommie (links) nog te zien in zijn vertrouwde […]
  • Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update)10 oktober 2018 Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update) Jorn is gisteren zijn sleutelbos verloren toen hij onderweg was van de Kloosterlaan naar het centrum. Aan de sleutelbos zitten twee druppels (een zwarte en een paarse) en twee sleutels. […]
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]