Fototoestel verloren

Ingrid Reef is afgelopen zondag haar fototoestel verloren. Tijdens of na de optocht is dit gebeurd in de omgeving van het Julianaplein. Het gaat om een toestel van het merk Traveler, dat in een zwart hoesje zat. Er stonden dierbare foto’s op de camera, dus Ingrid wil het toestel graag terug. Bellen kan met 06-53879722.

Gerelateerde berichten

  • Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update)14 februari 2013 Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update) Ina is dinsdag tussenavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur haar blauwe handtas kwijt geraakt. Vermoedelijk heeft ze deze bij het instappen naast haar auto, die stond geparkeerd bij vishandel […]
  • Zes Goorse finalisten Hof Popvoices21 november 2011 Zes Goorse finalisten Hof Popvoices Eénderde van de finalisten aan Hof Popvoices, komende zondag in de Goorse Reggehof, komt uit Goor. Damel Homan, Mitchel Leferink, Monica Dekker, Nicky Schut, Sander van Reest en Zhou Yi […]
  • Goor in beweging met Olga14 oktober 2015 Goor in beweging met Olga Het was dit keer niet de tv aan en in de ochtend kijken naar 'Nederland in Beweging'. Het wasv opor even 'Goor in beweging' met de komst van presentatrice en oud-topatlete Olga Commandeur […]
  • hinkelienenvriendinnen31 juli 2012 Trots op Goorse zwemtrots… Een uitbundige Goorse foto vanuit Londen met natuurlijk als zilveren middelpunt Hinkelien Schreuder. Zij zwom op de Olympische Spelen in haar laatste professionele zwemoptreden met de […]
  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]