Tiental Haarle drukt Hector dieper in de zorgen

Op eigen veld is Hector zondag verslagen door concurrent Haarle. In de eerste driekwartier was Haarle voetballend beter, maar kregen de Hectorianen de grootste kansen. Eerst Wesley Zwoferink die oog in oog met de keeper kwam en daarna Unal Kel die een soortgelijke kans kreeg. In de 27e minuut meldde Haarle zich voor het eerst gevaarlijk aan het front. De linksbuiten van het team uit Haarle stuitte op Daniƫl Kolbe. Even daarna was de keeper wel verslagen. Een voorzet vanaf de zijkant werd ongelukkig in het doel gewerkt door Joost Minkjan. Vlak voor rust viel de belangrijke spil ook nog uit met een hamstringblessure.

Vlak na rust kreeg Hector de derde domper te verwerken; Jari ten Have maakte de 0-2. Toch was een minuutje daarna alles weer mogelijk. Joeri Wenderman testte de keeper van Haarle en laatstgenoemde zag de bal ongelukkig door de handen glippen. Zelfs de 2-2 kwam er vlug daarna. Een pingel werd door Zwoferink benut nadat Haarle-verdediger Besten een bal met zijn hand van de doellijn haalde. Naast de gelijkmaker moest Haarle ook met 10 man verder. Behalve een vrije trap kregen de Hectorianen geen echte grote kansen meer, sterker nog: Haarle scoorde. In een counter, die uiteindelijk naar buitenspel rook, scoorde Kay Verhoef in de 75e minuut. De zeer matig fluitende scheids liet de grensrechter, niet voor de eerste keer, staan. Unal Kel kreeg in de laatste minuut nog een kans op de gelijkmaker, maar ook die ging het doel niet in.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint overtuigend van Broekland10 februari 2019 Hector wint overtuigend van Broekland Hector heeft de eerste overwinning van de tweede seizoenshelft binnen. Tegen Broekland werd het afgetekend 4-2. De eerste twintig minuten verliepen rustig. Daarna was het de eerste […]
  • Puntendeling Hector tegen Emos25 september 2016 Puntendeling Hector tegen Emos Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark 't Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • GFC zet De Gazelle simpel opzij17 februari 2019 GFC zet De Gazelle simpel opzij GFC heeft vanmiddag een ruime overwinning op De Gazelle geboekt. De bezoekers begonnen met maar liefst 8 invallers aan de wedstrijd tegen GFC. Op 't Heeckeren werd het 5-0. De eerste helft […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]