Tiental Haarle drukt Hector dieper in de zorgen

Op eigen veld is Hector zondag verslagen door concurrent Haarle. In de eerste driekwartier was Haarle voetballend beter, maar kregen de Hectorianen de grootste kansen. Eerst Wesley Zwoferink die oog in oog met de keeper kwam en daarna Unal Kel die een soortgelijke kans kreeg. In de 27e minuut meldde Haarle zich voor het eerst gevaarlijk aan het front. De linksbuiten van het team uit Haarle stuitte op Daniƫl Kolbe. Even daarna was de keeper wel verslagen. Een voorzet vanaf de zijkant werd ongelukkig in het doel gewerkt door Joost Minkjan. Vlak voor rust viel de belangrijke spil ook nog uit met een hamstringblessure.

Vlak na rust kreeg Hector de derde domper te verwerken; Jari ten Have maakte de 0-2. Toch was een minuutje daarna alles weer mogelijk. Joeri Wenderman testte de keeper van Haarle en laatstgenoemde zag de bal ongelukkig door de handen glippen. Zelfs de 2-2 kwam er vlug daarna. Een pingel werd door Zwoferink benut nadat Haarle-verdediger Besten een bal met zijn hand van de doellijn haalde. Naast de gelijkmaker moest Haarle ook met 10 man verder. Behalve een vrije trap kregen de Hectorianen geen echte grote kansen meer, sterker nog: Haarle scoorde. In een counter, die uiteindelijk naar buitenspel rook, scoorde Kay Verhoef in de 75e minuut. De zeer matig fluitende scheids liet de grensrechter, niet voor de eerste keer, staan. Unal Kel kreeg in de laatste minuut nog een kans op de gelijkmaker, maar ook die ging het doel niet in.

Gerelateerde berichten

  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Puntendeling Hector tegen Emos25 september 2016 Puntendeling Hector tegen Emos Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark 't Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan […]
  • 4 april 2015 Hector speelt gelijk tegen Emos Na de puike zege van vorige week tegen koploper Hengelo, heeft Hector vandaag een punt overgehouden aan het treffen met Emos. Op sportpark 't Doesgoor werd het 2-2. De groen-witten kwamen […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]
  • Hector onderuit tegen De Gazelle25 november 2018 Hector onderuit tegen De Gazelle Hector verloor vanmiddag in de vierde klasse G van De Gazelle in Deventer. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de thuisploeg na een ruststand van 0-0. Het eerste bedrijf ging nog gelijk op met […]