Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer

GFC ging vanmiddag in Deventer hard onderuit tegen DAVO. Het werd uiteindelijk 6-3 maar de wedstrijd was na 25 minuten al gelopen en dat had GFC volledig aan zichzelf te danken. Al na een minuut kwam DAVO door een treffer van Onnie Ngoetra. Na tien minuten speelde Olaf Siegers de bal knullig terug op doelman Dennis Vorkink die een overtreding maakte om de 0-2 te voorkomen. Dat moest hij bekopen met een rode kaart. De toegekende penalty kon vervolgens niet gestopt door invaller-doelman Tom Kuijper en betekende alsnog de 2-0.

Na een klein kwartier zorgde een verkeerde terugspeelbal van Remon ervoor dat de 3-0 kon worden binnen geschoten. In de 25e minuut werd het 4-0 en was de wedstrijd al vroeg gelopen. Tim Wassink maakte in de 34e minuut nog wel de 4-1 maar vlak voor rust werd het 5-1 in een eerste helft waarin er een overvloed aan kansen waren, ook voor GFC. De 6-1 na 12 minuten in de tweede helft, was een gelukkige voor DAVO. Een slap schot werd van richting veranderd en verdween in het doel. Twintig minuten voor tijd was Olaf Siegers op snelheid weg en kon hij de 6-2 binnen schieten. Siegers tekende vlak voor tijd ook voor de 6-3.

Gerelateerde berichten

  • GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-24 november 2018 GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-2 GFC speelde vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk tegen VV Lettele. Een uitslag die, gezien de verhoudingen op het veld, wel terecht was. In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het lang […]
  • GFC wint verdiend van Nieuw Heeten25 november 2018 GFC wint verdiend van Nieuw Heeten GFC heeft vanmiddag een belangrijke en verdiende zege geboekt in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal. Op eigen veld werd SV Nieuw Heeten met 3-1 aan de zegekar gebonden. Bij […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros2 oktober 2016 Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros GFC heeft vanmiddag een punt over gehouden aan het duel tegen koploper Barbaros. Op sportpark Veldwijk in Hengelo werd het uiteindelijk 2-2. Bij rust was het 1-2 in het voordeel van de […]
  • Domper voor GFC tegen Diepenveen14 oktober 2018 Domper voor GFC tegen Diepenveen De aansluiting op de subtop heeft GFC zondagmiddag niet kunnen vinden. Van Diepenveen werd met 2-3 verloren. De Gorenaren begonnen goed aan de wedstrijd. Tim Wassink testte keeper Nick […]