Olympia 1 net geen kampioen, 2e team gedegradeerd

Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is er net niet in geslaagd om de titel binnen te slepen in de eerste klasse C van het district Oost. De Goorse ploeg speelde in de laatste ronde met 5-5 gelijk tegen Borne en zag het Hengelose Vitesse ’35 langszij komen. Die ploeg won namelijk met 10-0 van De Trefhoek. Olympia 2, dat op hetzelfde niveau uit kwam maar dan in een andere poule, heeft het vege lijf niet kunnen redden. Het degradatieduel tegen Tafeltennis Zwolle werd met 6-4 verloren terwijl de omgekeerde cijfers nodig waren voor handhaving. Olympia 2 eindigde als voorlaatste en degradeert naar de tweede klasse, samen met Heino 2.

Gerelateerde berichten

  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Olympia heeft titel binnen handbereik26 november 2018 Olympia heeft titel binnen handbereik De tafeltennissers van Olympia 1 (foto) kunnen in de komende week het kampioenschap binnen halen. Daarbij is de Goorse ploeg wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. Olympia won […]
  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd21 september 2015 Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd De tafeltennissers van het Olympia hebben de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie met 6-4 verloren. Het Goorse trio ging in Almelo nipt met 6-4 onderuit tegen Blauw Wit 4. Er waren […]