Kunstzinnig Goor op rijm opgericht

De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en evenementen op het gebied van kunst in Goor te bundelen. Het nieuwe bestuur onder leiding van voorzitter Ad van den Ende heeft inmiddels de notariële aktes ondertekend en kwam toen met het volgende Sinterklaasgedicht naar buiten: “In de maand van Sinterklaasgedichten, Zijn er ook nog persberichten. De jongste stichting “Kunstzinnig Goor” Gaat er vanaf december helemaal voor. Het nieuwe bestuur ging eind vorige week, naar notariskantoor Geurts & Verbeek, om de akte van oprichting te tekenen, waarmee Goor op een impuls kan rekenen.” 

Gerelateerde berichten

  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Sport, kunst en feest op De Whee31 augustus 2018 Sport, kunst en feest op De Whee Het komende weekend staan de Goorse evenementen in het teken van sport en kunst. Allereerst is er vanavond het Hoftoernooi bij SV Hector. Morgen is de jaarlijkse wielerronde die om half […]
  • Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks3 september 2018 Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks Ook de tweede uitgave van  het ‘Goors Montmartre’ is een succesformule gebleken. Het lokale schilder- en muziekfestijn werd door veel belangstellenden bezocht bij het oude gemeentehuis. […]
  • Goorse kunst in hartje Enschede2 februari 2017 Goorse kunst in hartje Enschede Twee Goorse kunstenaars zijn vanaf komende zaterdag onderdeel van een bijzondere expositie in het centrum van Enschede. Op de bovenste verdieping van het grote pand waar eerder de V&D […]
  • Goorse ‘shaslick’ nieuw in de verf28 oktober 2015 Goorse ‘shaslick’ nieuw in de verf De kleurrijke grote klok op het Sterplein in Goor zit weer strak in de lak. In de afgelopen week zijn medewerkers van de SWB bezig geweest om het kunstwerk opnieuw in de verf te zetten. De […]