Kunstzinnig Goor op rijm opgericht

De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en evenementen op het gebied van kunst in Goor te bundelen. Het nieuwe bestuur onder leiding van voorzitter Ad van den Ende heeft inmiddels de notariële aktes ondertekend en kwam toen met het volgende Sinterklaasgedicht naar buiten: “In de maand van Sinterklaasgedichten, Zijn er ook nog persberichten. De jongste stichting “Kunstzinnig Goor” Gaat er vanaf december helemaal voor. Het nieuwe bestuur ging eind vorige week, naar notariskantoor Geurts & Verbeek, om de akte van oprichting te tekenen, waarmee Goor op een impuls kan rekenen.” 

Gerelateerde berichten

  • Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis15 augustus 2020 Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis De tuin van het 'oude gemeentehuis'aan de Diepenheimseweg staat op zondagmiddag 6 september weer in teken van het kunstzinnige evenement Goors Montmartre. Een twintigtal kunstenaars uit […]
  • Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers3 september 2019 Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers Stichting Kunstzinnig Goor kijkt tevreden terug op het evenement Goors Montmartre dat volgens de organisatie ruim 750 bezoekers trok. Er waren 20 kunstenaars en jazz-muziek in de tuin van […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Sport, kunst en feest op De Whee31 augustus 2018 Sport, kunst en feest op De Whee Het komende weekend staan de Goorse evenementen in het teken van sport en kunst. Allereerst is er vanavond het Hoftoernooi bij SV Hector. Morgen is de jaarlijkse wielerronde die om half […]