Cobi Huistede in Portret

Cobi Huistede is komende zondag te horen in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De Goorse deed enorm veel vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere De Zonnebloem, het Rode Kruis en de Fibrose Stichting, waarvoor zij veel kaarten verzamelde. Het verzamelen zit in haar bloed, want op dit moment is zij bezig met het bijeenbrengen van een grote collectie rozenkransen. Cobi Huistede werd geboren in Ambt Delden en doorliep de huishoudschool in Bentelo. Na haar huwelijk kwam ze in Goor wonen waar ze werkte als winkelbediende en als hulp in de huishouding op de pastorie van de katholieke kerk. Het levensverhaal van Cobi Huistede is zondagmorgen te beluisteren tussen 11.00 uur en 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Bak oe’n ei op Hofstreek FM11 april 2020 Bak oe’n ei op Hofstreek FM Naast de dagelijkse 'Corona-uitzendingen' is Hofstreek FM ook tijdens de Paasdagen in de lucht met live-uitzendingen op de radio. Morgen is er na Radio Kerk Lokaal (08:00 uur) en lichte […]
  • CDA vreest problemen voor Hofstreek bij vorming streekomroep20 april 2019 CDA vreest problemen voor Hofstreek bij vorming streekomroep De lokale CDA-fractie is huiverig voor de plannen voor het opzetten van een streekomroep waarin de diverse lokale omroepen in de regio samen zouden moeten gaan. Raadslid Riekele Bijleveld […]
  • Hofstreek Omroep gaat samenwerken met andere lokale zenders7 maart 2016 Hofstreek Omroep gaat samenwerken met andere lokale zenders Hofstreek Omroep, de lokale omroep voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, gaat nauw samenwerken met de lokale omroepen Radio350 uit Rijssen/Holten, Regio FM uit Wierden en […]