Cobi Huistede in Portret

Cobi Huistede is komende zondag te horen in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De Goorse deed enorm veel vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere De Zonnebloem, het Rode Kruis en de Fibrose Stichting, waarvoor zij veel kaarten verzamelde. Het verzamelen zit in haar bloed, want op dit moment is zij bezig met het bijeenbrengen van een grote collectie rozenkransen. Cobi Huistede werd geboren in Ambt Delden en doorliep de huishoudschool in Bentelo. Na haar huwelijk kwam ze in Goor wonen waar ze werkte als winkelbediende en als hulp in de huishouding op de pastorie van de katholieke kerk. Het levensverhaal van Cobi Huistede is zondagmorgen te beluisteren tussen 11.00 uur en 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Live-uitzendingen Hofstreek FM hervat24 juli 2021 Live-uitzendingen Hofstreek FM hervat Hofstreek FM heeft dit weekeinde de live-uitzendingen hervat. Vorige week zaterdag, begaf het radio-mengpaneel van Hofstreek Omroep het na 12 jaar trouwe dienst en ligt nu bij een […]
  • Cobi en Gerrit 50 jaar getrouwd9 juli 2021 Cobi en Gerrit 50 jaar getrouwd Zij is bekend van haar verzamelingen en vele vrijwilligerswerk. Hij is op zijn 76e nog altijd als fluitist op de Goorse voetbalvelden actief. Vandaag zijn ze samen op de kop af 50 jaar […]
  • Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken16 maart 2021 Hofstreek Omroep en Reggehof gaan nauwer samenwerken Hofstreek Omroep en Theater De Reggehof in Goor gaan een samenwerkingsovereenkomst tekenen om intensiever te gaan samenwerken. Het doel van de samenwerking is om elkaar te ondersteunen […]
  • Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret25 februari 2021 Bernadette Brunnekreef te gast in Dubbelportret Bernadette Brunnekreef-Polman staat komende zondag, 28 februari, centraal in het radio-programma Dubbelportret bij Hofstreek FM. Brunnekreef is al 40 jaar werkzaam bij basisschool […]