Rasjournalist Rob Vorkink (51) overleden

Met grote verslagenheid is in Goor en ook op de redactie van Goorsnieuws.nl gereageerd op het plotselinge overlijden van Rob Vorkink. De Goorse journalist is vannacht in zijn slaap overleden. De 51-jarige Vorkink was een waakhond pur sang. Een journalist in hart en nieren. Hij hield van de pen en dook op verhalen. In Goor genoot hij bekendheid als journalist van RTV Oost. Ook in de beginperiode van deze site was hij een waardevolle kracht en dook hij met name op de onderzoeksverhalen. Zo was hij momenteel nog weer volop bezig met het dossier rondom de vuurwerkramp voor onderzoeksplatform Follow the Money en was hij ook dé man die ex-neuroloog Jansen Steur wist te ontmaskeren. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe.

Gerelateerde berichten

  • Afscheid van markante plaatsgenoot Rob Vorkink6 december 2018 Afscheid van markante plaatsgenoot Rob Vorkink Het heeft Goor nog altijd voor een groot deel in zijn greep. Het plotselinge overlijden van één van haar markantste plaatsgenoten. Rob Vorkink is niet meer. De journalist, die in het […]
  • Vorkink aan de slag bij Follow the Money12 april 2018 Vorkink aan de slag bij Follow the Money Rob Vorkink gaat aan de slag bij Follow the Money, een platform voor onderzoeksjournalistiek dat gevestigd is in Amsterdam en wordt geleid door oud-Quote-hoofdredacteur Eric Smit. Vorkink, […]
  • Recalcitrant Rob Vorkink ziet Abraham7 september 2017 Recalcitrant Rob Vorkink ziet Abraham Hij wordt gehaat of geliefd. Nuance kent hij niet en grijs is hij dan ook nimmer. Toch heeft Rob Vorkink vandaag de mijlpaal van vijftig bereikt. De journalist uit Goor dook vorige week […]
  • Een journalistieke bijter…11 december 2018 Een journalistieke bijter… Afgelopen zaterdag was in Goor het afscheid van een Goors icoon. Een onderzoeksjournalist pur sang, een luis in de pels, een pain in the ass maar bovenal een persoon die niet los liet als […]
  • Paarse krokodil…24 april 2018 Paarse krokodil… Afgelopen week heb ik een proef-abonnementje genomen van het onderzoeksplatform Follow The Money. FTM is een website waar onderzoeksjournalisten diepgaande artikelen plaatsen over de ware […]