TG Koeriers viert 25-jarig jubileum

TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het begin heeft TG Koeriers een gestage groei doorgemaakt. Bij de start was er slechts één auto, al snel moest een extra bus worden aangeschaft. Nu, 25 jaar later, heeft TG Koeriers ruim 45 bestelbussen en 5 vrachtwagens op de weg die elke dag samen meer dan 2000 adressen aandoen. De kracht van dit bedrijf zijn de ongeveer 100 medewerkers, die juist in deze decembermaand veel werk verzetten.

Een groot deel van het werk van TG Koeriers bestaat uit de distributiewerkzaamheden voor diverse grote landelijke opdrachtgevers. Henri Tijhuis viert met dit jubileum dus gelijk zijn 25-jarig jubileum als directeur/eigenaar van TG Koeriers. Afgelopen maandag werd de aftrap gegeven voor het vieren van het jubileum, waarbij de medewerkers allemaal werden getrakteerd op iets lekkers en een presentje. Henri zelf werd vandaag verrast in een versierd kantoor en een feestelijke aankleding buiten. TG Koeriers zal de komende maanden op diverse vlakken aandacht besteden aan haar jubileum, waarbij de medewerkers vanzelfsprekend niet worden vergeten.

Gerelateerde berichten

  • TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics5 april 2022 TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in […]
  • Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief18 mei 2021 Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn11 februari 2019 Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is […]
  • Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector31 mei 2017 Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club […]