TG Koeriers viert 25-jarig jubileum

TG Koeriers viert haar 25-jarig bestaan. In 1993 is grondlegger Henri Tijhuis (foto), destijds samen met Christiaan van Sermondt, gestart met de eerste koeriersdienst van Goor. Vanaf het begin heeft TG Koeriers een gestage groei doorgemaakt. Bij de start was er slechts één auto, al snel moest een extra bus worden aangeschaft. Nu, 25 jaar later, heeft TG Koeriers ruim 45 bestelbussen en 5 vrachtwagens op de weg die elke dag samen meer dan 2000 adressen aandoen. De kracht van dit bedrijf zijn de ongeveer 100 medewerkers, die juist in deze decembermaand veel werk verzetten.

Een groot deel van het werk van TG Koeriers bestaat uit de distributiewerkzaamheden voor diverse grote landelijke opdrachtgevers. Henri Tijhuis viert met dit jubileum dus gelijk zijn 25-jarig jubileum als directeur/eigenaar van TG Koeriers. Afgelopen maandag werd de aftrap gegeven voor het vieren van het jubileum, waarbij de medewerkers allemaal werden getrakteerd op iets lekkers en een presentje. Henri zelf werd vandaag verrast in een versierd kantoor en een feestelijke aankleding buiten. TG Koeriers zal de komende maanden op diverse vlakken aandacht besteden aan haar jubileum, waarbij de medewerkers vanzelfsprekend niet worden vergeten.

Gerelateerde berichten

  • Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn11 februari 2019 Bus TG-koeriers gestolen in Apeldoorn Een bestelbus van koeriersbedrijf TG-koeriers (Tijhuis) is gestolen in Apeldoorn. De bus stond geparkeerd voor het huis van één van de chauffeurs van het Goorse bedrijf in Apeldoorn en is […]
  • Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector31 mei 2017 Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club […]
  • Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum5 april 2017 Zilveren jubileum voor Goors Klompenmuseum Het is één van dé toeristische trekpleisters naast de karakteristieke Braakmolen en geopend in 1992. Het Goorse Klompenmuseum 't Oale Ambacht viert dit jaar het 25-jarig bestaan en dat […]
  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]