Het heerlijk avondje is gekomen…

Na de spectaculaire komst van de Goedheiligman in de Goorse haven waren er drie weken van spanning en een dagelijkse gang naar de schoorsteen voor de kinderen in ’t Twentse Haagje. Zou de Sint nog wat achter hebben gelaten? Vanavond is voor de meesten het uur ú met het ‘Heerlijk avondje’ dat is gekomen. Dit nadat Sint Nicolaas op verschillende manieren vanochtend al een reis maakte langs de zes Goorse scholen waarin hij tijdens het vervoer onder meer werd gesteund door de politie en de brandweer. Nu de duister is ingevallen klopt nu thuis vol verwachting ons hart. Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaasavond…

Ook gisteren was Sinterklaas meet zijn Pieten al razend druk in Goor. Zo werd er onder meer een bezoek gebracht aan Kian Frederiks én Tess en Duuk van Mourik

Gerelateerde berichten

  • Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden26 november 2017 Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden Gezinnen met jonge kinderen die het niet breed hebben en toch graag een bezoekje zouden willen hebben van de Sint en zijn Pieten worden door de Goedheiligman uitgenodigd om te reageren. De […]
  • Vol verwachting klopt ons hart…29 november 2017 Vol verwachting klopt ons hart… De Goorse kinderhartjes gingen vandaag weer sneller slaan want Sinterklaas liet zich met zijn Pieten weer op verschillende plekken zien in het Twentse Haagje. In het Sinterklaashuis in het […]
  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]
  • Sinterklaashuis terug in het centrum11 november 2017 Sinterklaashuis terug in het centrum Er komt weer een Sinterklaashuis in het centrum van Goor. Het leegstaande winkelpand in de Grotestraat 72, naast poelier Le Coqc, wordt in de komende week gereed gemaakt voor de komst van […]
  • Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal4 december 2014 Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal Het heerlijk avondje is aanstaande en dat zal morgenochtend worden ingeleid met het vierde en laatste Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl van dit jaar. In deze extra lange editie op 5 […]