Goorse brandweerkazerne centraal in Kerstfilm

In een mooi gemaakt en aandoenlijk Kerstfilmpje van de Brandweer Twente is de Goorse brandweer kazerne in de van Kollaan centraal gesteld. De korte film op muziek en zonder woorden, gaat over een jochie dat graag bij de brandweer wil en tijdens de eigen kerstdis de brandweer hoort uitrukken. Het ventje besluit daarop een kerstmaal te maken voor de brandweerlieden die na terugkeer lachend aan de gedekte tafel gaan zitten die voor de Goorse kazerne is geplaatst. De Kerstfilm van de Brandweer Twente is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweer zoekt vrijwilligers1 februari 2021 Goorse brandweer zoekt vrijwilligers Wie zich wil inzetten als vrijwilligere brandweer-vrijwilliger is welkom bij de Goorse brandweer om zich aan te sluiten. De Goorse kazerne is onderdeel van de Brandweer Twente dat vanaf […]
  • Minder brand, meer storm en waterschade7 januari 2021 Minder brand, meer storm en waterschade De brandweerkorpsen in Goor en omgeving zijn in het vorig jaar ongeveer net zo vaak uitgerukt als in 2019. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de Brandweer Twente. In totaal was er in de […]
  • ‘Brandweer wilde zelf niet naar Spechthorst destijds…’12 oktober 2021 ‘Brandweer wilde zelf niet naar Spechthorst destijds…’ Het verlies van ruim 3 ton dat de gemeente Hof van Twente lijdt nu de grond die ooit bestemd was voor een nieuwe brandweerkazerne in Goor, blijft de gemoederen bezig houden. Het terrein […]
  • Weer brand in loods van Kollaan11 oktober 2021 Weer brand in loods van Kollaan De brandweer moest vanavond weer uitrukken naar de oude bedrijfsloodsen in de van Kollaan. Daar is, evenals op zaterdagavond 4 september, brand ontstaan. Dit keer niet zo heftig als […]
  • Bedrijfspanden van Kollaan in rook op (met video)5 september 2021 Bedrijfspanden van Kollaan in rook op (met video) Een grote brand deze avond in een geschakeld bedrijfspand tegenover de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan. Daar brak rond 22:00 uur brand uit. Hoe de brand ontstaan is, is onduidelijk […]