Goorse brandweerkazerne centraal in Kerstfilm

In een mooi gemaakt en aandoenlijk Kerstfilmpje van de Brandweer Twente is de Goorse brandweer kazerne in de van Kollaan centraal gesteld. De korte film op muziek en zonder woorden, gaat over een jochie dat graag bij de brandweer wil en tijdens de eigen kerstdis de brandweer hoort uitrukken. Het ventje besluit daarop een kerstmaal te maken voor de brandweerlieden die na terugkeer lachend aan de gedekte tafel gaan zitten die voor de Goorse kazerne is geplaatst. De Kerstfilm van de Brandweer Twente is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Goorse brandweer zoekt vrijwilligers1 februari 2021 Goorse brandweer zoekt vrijwilligers Wie zich wil inzetten als vrijwilligere brandweer-vrijwilliger is welkom bij de Goorse brandweer om zich aan te sluiten. De Goorse kazerne is onderdeel van de Brandweer Twente dat vanaf […]
  • Goorse brandweerlieden zoeken nieuwe collega’s7 februari 2022 Goorse brandweerlieden zoeken nieuwe collega’s De Goorse brandweer is onderdeel van de nieuwe wervingscampagne van de Twentse brandweerkazernes die vandaag van start gaat. In totaal 17 kazernes zoeken nieuwe collega's die 'het hoofd […]
  • Aanrijtijden belangrijkste reden voor keuze renovatie kazerne van Kollaan destijds23 december 2021 Aanrijtijden belangrijkste reden voor keuze renovatie kazerne van Kollaan destijds Het overal zo op tijd mogelijk bij een brand kunnen zijn was zo'n 10 jaar geleden de belangrijkste reden om de brandweerkazerne aan de van Kollaan aan te houden en te renoveren en niet te […]
  • Minder brand, meer storm en waterschade7 januari 2021 Minder brand, meer storm en waterschade De brandweerkorpsen in Goor en omgeving zijn in het vorig jaar ongeveer net zo vaak uitgerukt als in 2019. Dat blijkt uit de jaarcijfers van de Brandweer Twente. In totaal was er in de […]
  • Nieuwe tankautospuit voor Goorse brandweer25 februari 2022 Nieuwe tankautospuit voor Goorse brandweer De Goorse brandweer krijgt komende maandag een hagelnieuwe tankautospuit. De nieuwe wagen wordt dan officieel overgedragen aan de korpsleden in de Goorse kazerne. De Brandweer Twente […]