Goorse brandweerkazerne centraal in Kerstfilm

In een mooi gemaakt en aandoenlijk Kerstfilmpje van de Brandweer Twente is de Goorse brandweer kazerne in de van Kollaan centraal gesteld. De korte film op muziek en zonder woorden, gaat over een jochie dat graag bij de brandweer wil en tijdens de eigen kerstdis de brandweer hoort uitrukken. Het ventje besluit daarop een kerstmaal te maken voor de brandweerlieden die na terugkeer lachend aan de gedekte tafel gaan zitten die voor de Goorse kazerne is geplaatst. De Kerstfilm van de Brandweer Twente is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark15 september 2017 Daan en Mitchell verantwoordelijk voor fonkelnieuw Skatepark Het begon allemaal na een gastles van wethouder Pieter van Zwanenburg op de school van Daan Toornstra. Na die les ging de nu 14-jarige Goorse knul naar de wethouder en vroeg hem of het […]
  • Goorse brandweer mag nablussen16 juni 2017 Goorse brandweer mag nablussen De Goorse brandweer is vanavond inclusief bevelvoerder uitgerukt om de puinhopen achter de Van Kollaan na te blussen. Her en der kwamen er rookpluimen uit de wrakken die goed nageblust […]
  • PvdA en VVD willen opheldering over handelswijze brandweer17 juni 2017 PvdA en VVD willen opheldering over handelswijze brandweer "Hoe is het mogelijk dat de Goorse brandweer niet kon uitrukken?", vraagt raadslid Gerda Bruins-Veltkamp van de VVD zich af een dag na de brand. De politica is net zo verbijsterd als […]
  • Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder21 juni 2017 Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder De vrijwilligers van de Goorse brandweer blijven achter de regel staan dat er niet kan worden uitgerukt zonder bevelvoerder. Ook na de commotie die is ontstaan toen afgelopen vrijdag een […]
  • PvdA wil ook onderzoek naar handelen brandweer20 juni 2017 PvdA wil ook onderzoek naar handelen brandweer De PvdA in Hof van Twente wil dat er een onderzoek komt naar het handelen van de brandweer bij de brand in de Goorse van Kollaan, afgelopen vrijdag. Die kwam niet in actie toen schuren in […]