Helligen Hendrik en de derby…

Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald Zeer die dit weekeinde in Goor, de thuisbasis van hoofdrolspeler Bert Eeftink en zijn muzikale compaan Paul Schabbink, ook in première gaat. De nukkige Hendrik staat op het punt om 65 jaar te worden en dat zint hem niks. De Reggehof heeft vanwege de te verwachten drukte een aantal maatregelen genomen om alles goed te laten verlopen. Zo gaan de deuren al om 18:30 uur open en is de koffie tot 19:00 uur gratis. De ingang is voor de gelegenheid bij de bierdoorgang in het gemeentehuis waar ook de garderobe is. Naast Helligen Hendrik is vanavond ook het Darts-Sukkeltoernooi bij De Whee. De Goorse voetballiefhebbers verheugen zich op zondagmiddag als sportpark Heeckeren het decor is van de eerste Goorse stadsderby in dit seizoen tussen GFC en Hector. Daarover morgen meer. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten9 maart 2016 Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten De Reggehof gaat brainstormsessies organiseren voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar om tot nieuwe ideeën voor activiteiten te komen in het Goorse verenigings en evenementencentrum. Er […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Rustig weekendje in kader vakantie2 augustus 2019 Rustig weekendje in kader vakantie Op de evenementenkalender voor dit weekeinde staat voor het Goorse niet veel vermeld. Eén en ander heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode. Een groot aantal Gorenaren gaat- […]
  • Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof23 november 2018 Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is […]