Afscheid van markante plaatsgenoot Rob Vorkink

Het heeft Goor nog altijd voor een groot deel in zijn greep. Het plotselinge overlijden van één van haar markantste plaatsgenoten. Rob Vorkink is niet meer. De journalist, die in het verleden onder meer werkzaam was voor RTV Oost en deze site, overleed dinsdag onverwachts in zijn eigen woning op 51-jarige leeftijd. Een klap voor de familie en vrienden, die druk bezig zijn met het regelen van een waardevolle uitvaart. Onder meer via deze weg wil de familie kenbaar maken dat de condoleance van Rob zaterdag vanaf 17.00 uur in zijn eigen woning is aan de Laarstraat 93. Wil jij een digitale steunbetuiging geven, ga dan naar de website: www.robvorkink.nl.

Gerelateerde berichten

  • Vorkink vrijgesproken7 december 2015 Vorkink vrijgesproken De Goorse journalist Rob Vorkink hoeft geen 250 euro boete te betalen naar aanleiding van het incident op A1 bij Holten begin dit jaar. De reporter van RTV Oost deed daar verslag van een […]
  • Vorkink aan de slag bij Follow the Money12 april 2018 Vorkink aan de slag bij Follow the Money Rob Vorkink gaat aan de slag bij Follow the Money, een platform voor onderzoeksjournalistiek dat gevestigd is in Amsterdam en wordt geleid door oud-Quote-hoofdredacteur Eric Smit. Vorkink, […]
  • Rasjournalist Rob Vorkink (51) overleden4 december 2018 Rasjournalist Rob Vorkink (51) overleden Met grote verslagenheid is in Goor en ook op de redactie van Goorsnieuws.nl gereageerd op het plotselinge overlijden van Rob Vorkink. De Goorse journalist is vannacht in zijn slaap […]
  • Recalcitrant Rob Vorkink ziet Abraham7 september 2017 Recalcitrant Rob Vorkink ziet Abraham Hij wordt gehaat of geliefd. Nuance kent hij niet en grijs is hij dan ook nimmer. Toch heeft Rob Vorkink vandaag de mijlpaal van vijftig bereikt. De journalist uit Goor dook vorige week […]
  • Rob Vorkink weg bij RTV Oost13 september 2017 Rob Vorkink weg bij RTV Oost Rob Vorkink is niet langer werkzaam voor RTV Oost. De wegen van de Goorse onderzoeksjournalist en de regionale omroep voor Overijssel scheiden per direct. Over de precieze aanleiding […]