En weer was Bas Nijhuis in Goor

Bas Nijhuis lijkt een abonnement te hebben op Goor de laatste tijd. Na presentaties bij wijkvoorziening ’t Doesgoor en voor de leden van Goor Collectief was hij gisteren te gast bij SV Hector. Daar verhaalde hij over zijn carrière als scheidsrechter en zijn maatschappelijke leven voor een volle kantine met leden van de Club van 100 van de groen-witten. Dit onder leiding van presentator Paul Schabbink. Het werd een uiterst vermakelijke avond met veel humor en een mooi kijkje achter de ‘scheidsrechters-schermen’. Dit alles gelardeerd met beelden. Nijhuis verlootte, middels een quiz, ook nog een exemplaar van zijn boek ‘Niet zeiken, voetballen’. Ras-Hectoriaan Cuno Wittrock bleek over de meeste ‘Nijhuis-kennis’ te beschikken.

Bas Nijhuis signeert een boek voor Cun Wittrock

Gerelateerde berichten

  • Bas Nijhuis verhaalt op Open Dag Wijkvoorziening ’t Doesgoor10 september 2018 Bas Nijhuis verhaalt op Open Dag Wijkvoorziening ’t Doesgoor De bekende voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 29 september in Goor voor een uitgebreide presentatie bij Wijkvoorziening 't Doesgoor.  Hij zal dan tussen 10:30 uur en 12:00 […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]
  • Scheidsrechtercursussen op ’t Doesgoor15 oktober 2014 Scheidsrechtercursussen op ’t Doesgoor Onder de titel: Goed zo Scheids! worden morgen scheidsrechterscursussen gegeven aan leden van de Goorse voetbalverenigingen Hector, GFC en vv Twenthe. Dat gebeurt in de kantine van sv […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Kijkje in de keuken van Borussia Dortmund16 april 2017 Kijkje in de keuken van Borussia Dortmund Het was een bijzondere Paaszaterdag voor de leden van de Club van 100 van GFC. Zij reisden af naar Dortmund voor een bezoek aan de Duitse topclub Borussia Dortmund. Daar kkregen ze een […]