Foekepotten populairder dan ooit

Foekepotten is anno 2018 populairder dan ooit. Dat merkt de Stichting Kindvriendelijk Goor aan de hand van de verkoop van de foekepotten. “Door de toenemende vraag hebben we besloten om dit jaar nóg meer varkensblazen klaar te maken om aan de grote vraag te kunnen voldoen”, laat de enthousiaste voorzitster Ellen Reef weten. Dit jaar zal de Stichting de foekepotten-verkoop houden tijdens het Winters Genieten op zondag 16 december (12.00 uur tot 17.00 uur) in de Grotestraat. Met hulp van de vrijwilligers kunnen aldaar foekepotten gerealiseerd worden. De kosten voor een foekepot bedragen €1,50 indien men een eigen bloempot heeft. Voor €2,50 kan er een bloempot bij de Stichting worden aangeschaft. Nieuw spelelement deze jaargang is dat je bij de Kindvriendelijke-kraam je eigen foekepot ook kunt ‘pimpen’.

Gerelateerde berichten

  • Ook Foekepot-traditie dreigt te verdwijnen28 november 2019 Ook Foekepot-traditie dreigt te verdwijnen De discussie over het verdwijnen van de traditionele Paardenmarkt in Goor is nog niet verstomd of ook de volgende Goorse traditie dreigt ten onder te gaan. Het aloude Foekepotten tijdens […]
  • Foekepotten nu echt ter ziele?21 december 2015 Foekepotten nu echt ter ziele? Het foekepotten in Goor kijkt al jaren de dood in de ogen, maar weet nog elke keer ter elfder ure het vege lijf te redden. Dit jaar lijken we echter toch af te stevenen op de laatste […]
  • Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door27 november 2021 Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door De Goorse wintermarkt, die gepland stond voor de derde zaterdag in december, gaat niet door. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn afgekondigd. Ondanks […]
  • Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt2 november 2021 Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt Particuliere verkopers en verenigingen kunnen op de derde zaterdag van december een kraam en een plek in het Goorse centrum krijgen tijdens de Wintermarkt/Paardenmarkt en kans maken op […]
  • Wintermarkt in een nieuw jasje21 oktober 2021 Wintermarkt in een nieuw jasje De Wintermarkt wordt de komende editie in een compleet ander jasje gestoken. Op zaterdag 18 december zullen er ijs en weder dienende vanaf Café De Zon oldtimer auto’s, vrachtauto’s, […]