GFC-Hector afgelast, Twenthe speelt wel

De stadsderby tussen GFC en SV Hector, die vanmiddag om 14:00 uur zou beginnen, is afgelast. Door de regenval is het veld op sportpark Heeckeren onbespeelbaar geworden. De voetbalderby in de vierde klasse G moet nu door de KNVB worden vastgesteld op een andere datum. Dat zal na de jaarwisseling in één van de inhaalweekeinden zijn. De wedstrijd tussen KVV Losser en vv Twenthe in de derde klasse A, gaat wel gewoon door.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Doorgaan derby weer ongewis22 december 2018 Doorgaan derby weer ongewis Of de Goorse stadsderby tussen GFC en Hector morgen wel door kan gaan is uiterst ongewis. De competitiewedstrijd in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal werd twee weken […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]
  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]