Sleutels gevonden Diepenheimseweg

Op het voetpad langs de Diepenheimseweg zijn een paar sleutels gevonden. Voor informatie kan contact worden opgenomen met 0547-272202.

Gerelateerde berichten

  • Telefoon gevonden Stoevelaarsweg18 maart 2019 Telefoon gevonden Stoevelaarsweg In de bosjes langs de Stoevelaarsweg is een Iphone gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Monique zoekt haar portemonnee10 mei 2019 Monique zoekt haar portemonnee Een bruine dames-portemonnee, met daarin een aantal passen, een rijbewijs en foto`s, daarnaar is Monique op zoek. Ze is deze woensdagavond verloren bij de EMTE. Heeft u deze gevonden, […]
  • Huissleutel verloren weg Goor-Delden28 april 2019 Huissleutel verloren weg Goor-Delden Tijdens een fietstocht van Goor richting Delden is een huissleutel zoekgeraakt. Aan de huissleutel zit een fotoblokje een een winkelmuntje. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met […]
  • Wie mist geliefde knuffel?19 april 2019 Wie mist geliefde knuffel? Op het Tuindorp is een knuffel gevonden die vast gemist wordt. Voor hereniging met de knuffelvriend kan contact worden opgenomen met 06-19018660.
  • Cyperse kater vermist9 april 2019 Cyperse kater vermist Een Cyperse kater is sinds zondag vermist. De kater is 17 jaar oud, heeft een zwart/grijs gestreepte vacht en is nogal doof. Om zijn nek draagt hij waarschijnlijk nog zijn band met […]