Sleutels gevonden Diepenheimseweg

Op het voetpad langs de Diepenheimseweg zijn een paar sleutels gevonden. Voor informatie kan contact worden opgenomen met 0547-272202.

Gerelateerde berichten

  • Portemonnee verloren Weversplein (Update)4 januari 2019 Portemonnee verloren Weversplein (Update) In de buurt van de Aldi is een roze dames-portemonnee verloren. De eerlijke vinder wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met 06-13658996. Update: de portemonnee is gevonden […]
  • Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht1 mei 2018 Kater Bram kiest hazenpad en wordt gezocht Kater Bram heeft 23 april de benen genomen en is niet meer thuisgekomen. Hij is (vaal)rood met wat witte tinten. Heeft u Bram gesignaleerd, neem dan contact op met 06-42102691.¬†  
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • Telefoon gevonden langs Markeloseweg5 november 2018 Telefoon gevonden langs Markeloseweg Langs de weg van Goor naar Markelo is een telefoon gevonden van het merk Huawei. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met 06-46671772.  
  • Sleutel gevonden langs Twentekanaal23 augustus 2018 Sleutel gevonden langs Twentekanaal Op de dijk langs het Twentekanaal¬† is afgelopen maandag een sleutel met sleutelhanger gevonden. Op de sleutelhanger, een flesopener, staat de tekst "ter verificatie". De eigenaar van de […]