Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs

Er werden gisteren een groot aantal Goorse jeugd-voetbalteams winterkampioen. Bij Hector werd de kampioensvlag gehesen bij de teams jo8-1, jo8-2, jo-10 en jo15. Bij Twenthe was het feest bij de jongens onder 12. GFC vierde de titel van jo11-1 en het ook was er een kampioenschap van het gecombineerde meisjesteam van GFC en Twenthe onder 13 jaar (foto). Volgende week is er nog een speelronde voor de winterstop en ook dan kunnen er nog Goorse voetbalteams kampioen worden.

 

Gerelateerde berichten

  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • Winterkampioenen…26 november 2016 Winterkampioenen… De eerste platte kar met voetbalkampioenen is op de laatste zaterdag van november alweer door de Goorse straten gegaan. De pupillen van GFC jo9 5 (F5) werd vanmorgen kampioen in de zesde […]
  • Goorse voetbalkampioenen…11 mei 2016 Goorse voetbalkampioenen… De talenten van vv Twenthe F1 zijn gisteravond kampioen geworden van de tweede klasse. Dit na een overtuigende 0-6 zege in en tegen Delden F1. Hector C1 werd afgelopen zaterdag kampioen in […]
  • Twenthejeugd succesvol in bekerfinales17 mei 2015 Twenthejeugd succesvol in bekerfinales Twee Goorse jeugdteams vierden gisteren het winnen van de districtsbeker. De talenten van Twenthe D1, pakten na de titel in de tweede klasse, ook de cup door met 3-0 te winnen van […]
  • Kampioenen…3 mei 2015 Kampioenen… Maar liefst vijf Goorse voetbalkampioenen dit weekeinde. Vandaag werd het vrouwenteam van vv Twenthe, na een sfeervolle opkomst, kampioen in de vijfde klasse na een eclatante 10-0 zege op […]