Verkeersoverlast bij Goorse scholen neemt toe

De overlast van het verkeer bij de Goorse basisscholen tijdens het halen en brengen van kinderen neemt steeds meer toe. De politie krijgt steeds meer meldingen die met name gaan over het parkeergedrag van mensen bij de scholen zoals de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan (foto). Volgens de politie worden veel auto’s geparkeerd daar waar het niet mag en ook op plekken waar het gevaarlijk is, ook voor overige weggebruikers zoals op de stoep, voor een uitrit of langs een gele streep. De directies van de zes Goorse basisscholen gaan nu in een nieuwsbrief naar de ouders toe melding maken van de overlast in de hoop dat het daarop minder zal worden.

Gerelateerde berichten

  • Man bedreigd tijdens parkeren in Gondalaan26 juli 2019 Man bedreigd tijdens parkeren in Gondalaan Gisteravond is een man in de Gondalaan bedreigd tijdens het parkeren van zijn auto. De manier van parkeren sprak schijnbaar een andere man niet aan. De woordenwisseling die volgde liep […]
  • Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros19 januari 2017 Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros Bij- en rond de voetgangers-oversteekplaatsen naast de Wiekslag en De Albatros op de Scherpenzeelseweg zijn vanochtend tussen kwart over acht en kwart voor negen, diverse automobilisten […]
  • Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd7 november 2016 Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd En weer werd in Goor een bedrijfsbus leeg gehaald door dieven. Dit keer werd in de Kloosterlaan een ruit van een bedrijfswagen kapot geslagen waarna al het gereedschap uit de bus werd […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto’s bekrast in de Kloosterlaan3 april 2018 Auto’s bekrast in de Kloosterlaan In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen huis gehouden in De Kloosterlaan. Daar zijn meerdere auto's vernield. Meerdere bewoners hebben aangifte gedaan van het bekrassen van […]