Twenthe ruim langs Losser

In en tegen Losser was Twenthe te sterk voor de gastheer. Daar zag het er in het begin niet naar uit, Losser opende sterk en kwam al na 2 minuten op 1-0 voorsprong. De thuisploeg had daarna nog een paar goede kansen maar scoorde niet. Twenthe wel, een kwartiertje voor rust scoorde Mark Nijland de gelijkmaker na een fraaie assist van Guus Lummen. Kort voor rust scoorde Koen Morsink de 1-2. Een minuut na de rust scoorde Jeffrey Asbroek de 1-3 , waarna Twenthe meer vertrouwen kreeg en de wedstrijd meer naar zich toe trok. Het betere spel werd beloond, Stein Jeurling scoorde de 1-4. Losser gaf de strijd niet op en kwam een kwartier voor het eind terug tot 2-4. In de slotfase scoorde Wouter Leusink de 2-5. Het slotakkoord was voor Simon Hevink, hij schoot in de laatste minuut de 2-6 eindstand binnen. Twenthe staat nu op de 10e plaats met 12 punten uit 11 wedstrijden. Volgende week zondag speelt Twenthe het laatste duel voor de winterstop, het ontvangt dan DSVD.