Glansrijke titel Apollo in Enschede

Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag  met glans het concours in Enschede op naam geschreven. De Goorse muziektrots behaalde in de hoogste landelijke afdeling extreme scores met de werken die werden gespeeld in het Muziekcentrum. Het stuk Ghost Train werd beloond met 92 punten terwijl het werk ‘Armenian Dances’ 89 punten kreeg van de jury. Het orkest onder leiding van topdirigent Carl Wittrock liet daarmee zien tot de top van de amateurorkesten in Nederland te behoren em daarmee is de missie van de Goorse Maestro Carl Wittrock geslaagd. Hij was tijdens de laatste ‘meting’ in Enschede absoluut niet tevreden over het optreden en de positionering en eiste eerherstel van zijn orkest. Na de prijsuitreiking in Enschede gingen de muzikanten met de supporters naar De Reggehof waar de titel groots werd gevierd. 

Gerelateerde berichten

  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal11 november 2018 Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal Het harmonie-orkest van Apollo is komende zaterdag te zien en te horen in de Goorse sporthal De Mossendam, samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO). Dit orkest van getalenteerde […]
  • Harmonieorkest in Muziekcentrum Enschede7 december 2018 Harmonieorkest in Muziekcentrum Enschede Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo uit Goor neemt zondag deel aan het Concertconcours 2018, wat georganiseerd wordt door de Overijsselse Bond van Muziekverenigingen (OBM). Een […]
  • Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd4 oktober 2021 Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. […]
  • Carl Wittrock centraal in Dubbelportret21 mei 2021 Carl Wittrock centraal in Dubbelportret Carl Wittrock, dirigent van Apollo, is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM tussen 11.00 en 12.00 uur. Wittrock is een nationaal en internationaal […]