Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)

Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen of deze jas gevonden, neem dan contact op met  06-51793581. UPDATE: De jas is terechtGerelateerde berichten

  • Jas vermist bij Café Johnys (Update)18 april 2015 Jas vermist bij Café Johnys (Update) Daan is gisteravond zijn jas kwijtgeraakt bij Café Johnys. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met in de binnenzak twee sleutels en papieren voor de voetbal. Heeft u per ongeluk de […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Lori op zoek naar haar jas21 september 2015 Lori op zoek naar haar jas Afgelopen weekend is Lori haar antracietgrijze winterjas kwijtgeraakt bij café Johnys. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen of weet u waar de jas is, neem dan contact op met de […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • Jas vermist na bezoek café De Ster (Update)22 februari 2014 Jas vermist na bezoek café De Ster (Update) Rico ten Thije is zijn grijze winterjas van het merk Soho kwijtgeraakt na een bezoek aan café De Ster. Rico hoopt dat iemand gisteravond per ongeluk de verkeerde jas heeft meegenomen. […]