Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)

Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen of deze jas gevonden, neem dan contact op met  06-51793581. UPDATE: De jas is terechtGerelateerde berichten

  • Einde tijdperk C100027 april 2012 Einde tijdperk C1000 De C1000 verdwijnt uit het Goorse straatbeeld. Na bijna dertig jaar zal de winkelketen niet meer te zien zijn in 't Twentse Haagje. De onderneming van Guido Brandenbarg gaat verder onder […]
  • Behoud Havezathe Heeckeren wil bouwstop21 december 2011 Behoud Havezathe Heeckeren wil bouwstop De Stichting Behoud Havezathe Heeckeren heeft het college van B&W van de gemeente Hof van Twente een brief gestuurd over het foutief steengebruik bij het tweede appartementencomplex in de […]
  • Weer groen op de Mulderskamp20 juni 2018 Weer groen op de Mulderskamp Het is nu nog een puinhoop, maar de eerste signalen van een aantal buurtbewoners is ook positief. “Het wordt misschien wel mooier dan dat het was”, was de lezing van hen toen bewoners van […]
  • Wat een plaatje!!30 augustus 2011 Wat een plaatje!! Wat een mooie foto van een gelukkig paar. Ik wil jullie nog van harte feliciteren met deze prachtige mijlpaal en wens jullie nog veel gezonde en gelukkige jaren samen. Hiep, hiep, […]
  • Fred Misset te gast in Portret6 mei 2014 Fred Misset te gast in Portret Fred Misset is zondag te gast in de radio-uitzending Portret bij Hofstreek FM. Misset woont sinds een aantal jaren weer in Goor, maar verbleef tijdens zijn leven maar liefst 45 jaar in […]