Elske is 50 jaar

elskeoltwater

Een grote koe in de tuin bij ‘Sarah’ Elske Oltwater. De Goorse wordt vandaag 50 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vinden familie en vrienden. Deze feliciteren haar dan ook van harte met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Update: Bram kiest het hazepad…31 augustus 2011 Update: Bram kiest het hazepad… Juulke uit de Van Hoevellstraat is verdrietig want konijn Bram heeft het hazepad gekozen. Dat moet gebeurd zijn op maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Het konijn heeft […]
  • Sierbestratingsactie Raab Karcher29 maart 2010 Sierbestratingsactie Raab Karcher De vorst is uit de grond en met het invoeren van de zomertijd komt ook het lentegevoel bij de meeste Gorenaren weer naar boven. Raab Karcher wil hier op inspelen met een […]
  • Veel belangstelling voor lokale ROC-entreeopleiding26 januari 2019 Veel belangstelling voor lokale ROC-entreeopleiding Er is veel animo voor de nieuwe lokale MBO 1-opleiding die in de afgelopen week van start is gegaan in sporthal De Mossendam voor inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof van […]
  • Rekenkamer moet eikenkwestie ophelderen21 februari 2019 Rekenkamer moet eikenkwestie ophelderen De PvdA is nog altijd zeer ontevreden over de gang van zaken rond de kapvergunning in Goor van de veelbesproken eiken. De sociaal-demcoraten zijn geschrokken en hopen dat de rekenkamer […]
  • Goorse bands bij De Smidse27 mei 2011 Goorse bands bij De Smidse Veel muzikale activiteiten dit weekeinde in het Goorse. Morgenavond is er een bandjesavond bij Bar Bistro D'Olde Smidse met twee Goorse formaties. Blue Sunday Live, met onder anderen Mart […]