Elske is 50 jaar

elskeoltwater

Een grote koe in de tuin bij ‘Sarah’ Elske Oltwater. De Goorse wordt vandaag 50 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vinden familie en vrienden. Deze feliciteren haar dan ook van harte met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Joke Smit-Nibbelink 50 jaar20 maart 2012 Joke Smit-Nibbelink 50 jaar Joke Smit-Nibbelink heeft op 17 maart jl. de leeftijd van 50 jaar bereikt. Op zaterdag werd dat met een spetterend feestje gevierd met familie en vrienden. Met 18 nog sprankelend en met 50 […]
  • Candi ziet Sarah30 januari 2012 Candi ziet Sarah Candi is vandaag 50 jaar geworden. De familie, vrienden en buren willen Candi een hele fijne verjaardag wensen. Rozen, rumbonen en rode wijnGoed ik mag dan nu wel 50 zijn Maar ik weet […]
  • Marita Haverkate ziet Sarah vandaag11 februari 2016 Marita Haverkate ziet Sarah vandaag Voor Marita Haverkate was gisteren een hele meute in de weer om haar huis te versieren met een Sarah en spandoeken, vanaf vandaag mag Marita zich ook tot de club van vijftig rekenen. Het […]
  • Henriëtte van koster tot Sarah7 februari 2011 Henriëtte van koster tot Sarah Henriëtte Haanepen, in het dagelijks leven koster/beheerder van de Klokkenkamp/Hofkerk, is vandaag 50 jaar geworden. Buren, familie en vrienden hebben dit heugelijke feit niet onopgemerkt […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]