Voorbereidingskrediet Masterplan overschreden

100405_BigBand10De kosten van het voorbereidingstraject voor het Masterplan zijn hoger uitgevallen dan geraamd. In totaal heeft de gemeente al 65.000 euro geinvesteerd in de voorbereidingen om het centrum meer kleur te geven. Voor de voorbereiding was 50.000 euro uitgetrokken. Het burea DTNP, dat ook Borne nieuw elan heeft gegeven, presenteert over een half jaar het nieuwe plan. Het budget voor de ontwikkeling van het stadshart bedraagt 500.000 euro.

Gerelateerde berichten

  • Radio Days en het gouden ei…20 januari 2012 Radio Days en het gouden ei… De Goorse band Radio Days (foto) presenteert zich vanavond in de achterzaal van Bar Bistro d'Olde Smidse. De nieuwe Goorse formatie laat zich voor het eerst horen om daarna het land in te […]
  • Regge fuseert, kosten blijven gelijk12 juli 2012 Regge fuseert, kosten blijven gelijk Waterschap Regge en Dinkel gaat fuseren met het Drentse waterschap Velt en Vecht. Dit hebben de besturen van beide instellingen besloten. De fusie moet 1 januari 2014 z’n beslag krijgen. […]
  • Rikkert wint opnieuw indoortoernooi24 november 2013 Rikkert wint opnieuw indoortoernooi Nadat ze eind oktober in Emmeloord haar eerste indoortoernooi van het seizoen direct won, heeft Maurien nu ook de tweede weten te winnen. Ze wist het Approach NRT** Eibergen zondag op haar […]
  • Kerstbakjes vervaardigen en sjoelen7 december 2012 Kerstbakjes vervaardigen en sjoelen In Goor zijn er in deze laatste maand altijd veel activiteiten voor ouderen. Zo organiseert de groep Vriend(in) Actief een sportmiddag in het Soosgebouw in de Schoolstraat. Komende zondag […]
  • Justin ‘Sjutie’ Nijhof ziet halve Abraham30 april 2016 Justin ‘Sjutie’ Nijhof ziet halve Abraham Groot feest in huize Nijhof. Justin, Sjutie voor intimi, viert vandaag zijn 25ste verjaardag. De markante Bourgondiër geniet in Goor veel bekendheid. Zo is hij een prominent lid van CV […]