Goorse Rudie maait zich naar de top…

rudie vrielink - 0
 
Naar de vaderlandse top op een zitmaaier. Dat is het doel van Gorenaar Rudie Vrielink. De Goorse ‘Partygangster’ werd met een zelfgemaakt voertuig direct vierde in de stoffige Hel van Ypelo en drukte daarmee direct zijn neus aan het venster. De maaier, met een motorblok van 600cc/125pk, is nog niet helemaal op topniveau. Vrielink gaat met deze ervaring een paar aanpassingen doen waarmee hij hoopt het kampioenschap binnen afzienbare te veroveren.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen30 september 2019 Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een groots concert in de Goorse sporthal De Mossendam op zaterdag 14 december. Dan worden nog één keer alle registers […]
  • In het voetspoor van Bert Haanstra, nieuw boek over Goorse cineast22 maart 2016 In het voetspoor van Bert Haanstra, nieuw boek over Goorse cineast Bijna twintig jaar na zijn overlijden leeft Bert Haanstra nog altijd voort. Het nieuwe boek over de beroemde Goorse cineast, die als eerste Nederlander een Oscar won, verschijnt op 7 april […]
  • aedgoorlogo16 maart 2014 AED-subsidie fors omlaag tot woede van Lekenhulp Lekenhulp Goor tekent bezwaar aan bij de gemeente voor de in hun ogen geringe subsidie die is toegekend aan de stichting. Hierdoor vrezen zij dat er meer slachtoffers gaan vallen onder de […]
  • Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen10 september 2021 Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen Morgen en overmorgen zijn in Goor alleen de Hofkerk em het Goors Historisch Museum geopend in het kader van de Open Monumentendagen in Goor. Onder de titel ‘Ontmoeten en meedoen’ is in en […]
  • Halve abraham voor Koen Broekkamp9 mei 2015 Halve abraham voor Koen Broekkamp Twee spandoeken en een halve Abraham sieren de tuin van huize Broekkamp, waar gevierd wordt dat zoon Koen zijn 25e levensjaar heeft bereikt. De boomlange profvoetballer in spé (not) werd […]