Putdeksels weggehaald op Hogenkamp

putdekselweg

Gevaarlijke situaties voor weggebruikers op de Hogenkamp vandaag. Vannacht werden daar vijf putdeksels verwijderd. Een zoektocht bracht de deksels weer terug waarna ze direct weer werden teruggeplaatst. Wie verantwoordelijk is voor de ‘grap’ is niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • Gelijkwaardige kruising op ’t Tuindorp13 februari 2014 Gelijkwaardige kruising op ’t Tuindorp De verkeersvraag van vandaag voor onze deskundige komt van- en gaat over het Tuindorp. Dini Oplaat mailde: " Als je uit de Jurrien Sprakelstraat komt richting de Herman Heijermanstraat, […]
  • Driezes en Driezes winnen Sukkeltoernooi5 december 2016 Driezes en Driezes winnen Sukkeltoernooi Driezes en Driezes hebben beslag gelegd op de winst in het Sukkeltoernooi 2016. De bokaal van het darttoernooi ging naar hen na winst op Roland Klaver en Marco Visser. De finale van de […]
  • Henny ziet Sarah24 augustus 2010 Henny ziet Sarah Het is niet alleen Henny Haarman die afgelopen maandag Sarah zag. Vrienden en familie hadden er alles aangedaan om passanten op de hoogte te brengen van dit feestelijke feit, getuige […]
  • RTV Oost verkiezingskaravaan donderdag in Goor5 maart 2018 RTV Oost verkiezingskaravaan donderdag in Goor In het kader vsn de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komt de RTV oost verkiezingskaravaan naar Goor. Komende donderdag staat de gemeente Hof van Twente centraal in de […]
  • GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig23 september 2017 GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. "We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding […]