Goorse Tourpoule kent geen dagwinnaar

Er is geen dagwinnaar van de dertiende etappe in de Goorse Tourpoule. Omdat er drie teams (Bas Pool, Edwin van ’t Schip en Jeroen Bebseler) gelijk zijn geëindigd keert de Tourdirectie volgens de reglementen geen geld uit. In het algemeen klassement is Harold Spenkelink, die ook de dans leidt in de strijd om de vlakke ritten, weer de leider. GW Escher is nu tweede. De winnaars van de dagprijzen kunnen morgen hun prijzen weer ophalen. Dan zal ook het rugnummerspel weer gespeeld worden.

Gerelateerde berichten

  • Vietnamese Schoolfeestvlag12 juni 2010 Vietnamese Schoolfeestvlag Nog twee weken en dan is het al weer zo ver. Het feest der feesten. Voor vele Goorsen gelden de “zes wekke veur’t schoolfeest” als het opwarmertje naar het School- en Volksfeest toe. […]
  • Inschrijving zaaltoernooi SV Goor gestart18 november 2016 Inschrijving zaaltoernooi SV Goor gestart SV Goor organiseert ook dit jaar weer een zaalvoetbaltoernooi. De supportersvereniging van FC Twente heeft op dinsdag 27 december de Mossendam afgehuurd om het toernooi af te werken. Er […]
  • Eigen-wijs zoekt leden voor jubileumjaar20 oktober 2016 Eigen-wijs zoekt leden voor jubileumjaar Een flyeractie om leden te werven. Het Goorse jongerenkoor Eigen-wijs is naarstig op zoek naar nieuw fris bloed en trok daarop de straat op. In 2017, als het koor haar vijftig jarig […]
  • Alleman draait Eye in the Sky23 november 2016 Alleman draait Eye in the Sky Filmhuis Alleman draait volgende dinsdag de film Eye in The Sky. Deze thriller uit 2015 gaat over een anti-terreur actie in Kenia. De film begin tom 20.00 uur, kosten bedragen 5 euro.
  • Mestvergister teistert Heeckeren17 september 2018 Mestvergister teistert Heeckeren Er komen steeds meer klachten over de stank die vermoedelijk door mestvergister Groen Gas BV wordt veroorzaakt. Met name in de wijk Heeckeren ervaren bewoners overlast die anders is dan de […]