Fiets alweer gestolen

De fiets van de familie Paskamp is afgelopen woensdag ontvreemd bij het NS station. De damesfiets een blauw-grijs kleurigeā€¯Batavusfiets van het type ‘greenparks’ schijnt erg populair te zijn bij het dievengilde want de fiets is eerder dit jaar ook al ontvreemd. Destijds is deze door een oplettende Goorenaar aangetroffen waarna we hem weer in ons bezit kregen. De fiets is te herkennen aan een defect rechter remhandle. Deze schade is nog van de vorige keer dat de fiets ‘geleend’ is. Iedereen die informatie heeft over de diefstal of een soortgelijke fiets heeft aangetroffen wordt verzocht contact met de familie Paskamp op te nemen, 06-22224750.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Opnieuw fiets bij het station gejat14 oktober 2014 Opnieuw fiets bij het station gejat Arjen heeft afgelopen weekend zijn pas gerestaureerde fiets bij het station geparkeerd en deze niet meer aangetroffen toen hij huiswaarts wilde keren. De fiets is van het merk Gazelle, […]
  • Gerrit Bronsvoort bereikt feestelijk doel12 juni 2012 Gerrit Bronsvoort bereikt feestelijk doel Gerrit Bronsvoort heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Na jaren door de regio te hebben gereden was zondag 10 juni zijn laatste rit, de collega`s hebben hem verrast door hem met […]
  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • Vrijgezel(lig) prinsesje in Duitse Kalkar23 mei 2009 Vrijgezel(lig) prinsesje in Duitse Kalkar Een vrijgezellenfeest is voor de bruid en de bruidegom vaak de laatste keer dat ze echt op veel fronten de beest kunnen uithangen in het uitgaansleven. In dit geval was het ook een […]