De laatste uren van een ‘Roomse’ grasmat

De werkzaamheden aan het hoofdveld van vv Twenthe zijn officieel in gang gezet. De grasmat wordt er op dit moment vakkundig uitgehaald. Deze zomer verrijst op sportpark ’t Piepwillemke een geheel nieuw kunstgrasveld. Dat geldt ook voor GMHC, waar de voorbereidingen ook zijn begonnen. De velden liggen er echter nog in op het hockeyterrein, maar de omheining is al weggehaald. De velden moet op 1 september speelklaar zijn voor de sporters.

Gerelateerde berichten

  • Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag14 juni 2018 Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag Vorig jaar ontbrak de Elastiekenkoers vorig jaar op de agenda als start van het Schoolfeest maar volgende week zal het weer ouderwets druk zijn in het Goorse stadshart zo rond de klok van […]
  • “Stemmen is een voorrecht”2 maart 2011 “Stemmen is een voorrecht” Gedecideerd gaat het rode potlood naar de rechterkant van het stemformulier maar naar de linkerkant van het politieke spectrum. "Dat mag je wel weten. Ik heb SP gestemd." De Goorse zanger […]
  • Wethouder gaat Molenstraat-optie Stadsraad toch onderzoeken29 maart 2017 Wethouder gaat Molenstraat-optie Stadsraad toch onderzoeken Wethouder Harry Scholten gaat toch onderzoeken of het opheffen van het éénrichtingsverkeer voor personenauto's in de Molenstraat en het in stand houden van de éénrichtingsweg voor […]
  • Sleutelbos gevonden in Berkenstraat18 april 2013 Sleutelbos gevonden in Berkenstraat Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.
  • Goorse kinderen op patrouille met de politie14 december 2016 Goorse kinderen op patrouille met de politie Het werd een onvergetelijke avond voor Merijn van Nijen en Mart en Cas Meutstege. Het trio mocht een avond mee met de wijkagenten Caroline IJben en Robin van der Heide. Tijdens de dienst […]