Projectontwikkelaars hekelen discussie-avond

De projectontwikkelaars Brandriet en van Leeuwen zullen sowieso niet ingaan op een uitnodiging om een discussie-avond bij te wonen over het nieuw te bouwen bungalowpark op de Herikerberg. De initiatiefnemers noemen de bijeenkomst een vorm van ‘schijndemocratie’. De avond wordt ge-organiseerd door de Vereniging Verontruste Burgers samen met de PvdA. Beide partijen zijn tegenstander van de bouw van het bungalowpark. Brandriet en Van Leeuwen vinden dat daardoor geen sprake meer is van objectiviteit en vrezen dat alleen tegenstanders het platform aangrijpen om de protesteren.

Gerelateerde berichten

  • GFC klopt Diepenheim in laatste kwartier19 april 2018 GFC klopt Diepenheim in laatste kwartier GFC boekte vanavond na twee nederlagen op rij weer eens een overwinning. Op het eigen sportpark Heeckeren werd in een slechte wedstrijd in het laatste kwartier afgerekend met laagvlieger […]
  • Voertuigen gestolen in Goor17 september 2013 Voertuigen gestolen in Goor De politie zal in de komende periode extra alert zijn in de buurt van het station. Gebleken is dat daar in de afgelopen periode veel fietsen zijnb gestolen en daarom wil de hermandad er […]
  • Kai Exel bereikt de 18-jarige leeftijd2 juli 2014 Kai Exel bereikt de 18-jarige leeftijd Kai Exel heeft het koude gerstenat ontkurkt bij het bereiken van zijn 18e verjaardag. In groter gezelschap is het feest verder gevierd. Kai`s ouders willen hem via deze weg van harte […]
  • Vuurdoop melktap op Erve Schuppert8 augustus 2015 Vuurdoop melktap op Erve Schuppert Een nieuw fenomeen in het buitengebied van Goor. Op 'Erve Schuppert' aan de Kemperweg in Elsen is morgen de vuurdoop van een melktap. Bij het boerenbedrijf kunnen consumenten dagelijks […]
  • Verenigingen willen gezamenlijke activiteitenkalender4 september 2015 Verenigingen willen gezamenlijke activiteitenkalender Diverse Goorse verenigingen en instellingen willen een gezamenlijke activiteitenkalender voor 2016 samenstellen. Dat gaat gebeuren tijdens de derde bijeenkomst van 'Het borrelt in Goor' in […]