Jaimie mag de weg op…

Jaimie Grouwe is gisteren geslaagd voor haar rijbewijs. En maandag komt naar maanden haar vriend Tim weer terug uit Afghanistan, dus een spannende tijd voor Jaimie. Vanavond gaat de familie een feestje geven om dit te vieren en natuurlijk omdat ze heel trots op haar zijn. Tutje GEFELICITEERD! Namens Gerry, Jolanda en Dave en natuurlijk de rest van de familie.

jaimie

Gerelateerde berichten

  • Gerrie Blumink ziet ook Sarah28 oktober 2018 Gerrie Blumink ziet ook Sarah Gerrie Blumink is vandaag 50 jaar geworden. Gisteren is dit groots gevierd bij De Bebsel met de familie en vrienden. De dag voorafgaand is haar woning versierd en op "the day after" was er […]
  • Geert Stegeman ziet Abraham6 juli 2020 Geert Stegeman ziet Abraham Een grote plastic fallus maakt het wel duidelijk voor de woning van Geert Stegeman. Hij is nu echt een 'oude lul'. Hij ziet vandaag Abraham en die vijftigste verjaardag mag natuurlijk […]
  • Groeten uit Afghanistan…24 juli 2011 Groeten uit Afghanistan… Vier stoere Gorenaren brengen de zomer door in het Afghaanse Kunduz. Tim, Wout, Christiaan en Tim (vlnr) zijn bezig aan een Nederlandse missie politietraining. Tim (links) is al enige tijd […]
  • Eppie en Gerrie 50 jaar getrouwd17 november 2010 Eppie en Gerrie 50 jaar getrouwd Eppie en Gerrie Vorkink vieren vandaag hun gouden bruiloft. Ze zijn namelijk 50 jaar getrouwd. Aanstaande zaterdag zullen Eppie en Gerrie dit feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met […]
  • Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar30 oktober 2012 Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar Christiaan Hofma ziet vandaag de halve Abraham. Voor velen een mijlpaal om extra te vieren, helaas geldt dat niet voor hem. Net als vorig jaar, toen hij i.v.m. de Kunduz-missie in […]