Tijgerkatje gevonden

Bij de familie Dalstra aan de Pieterlangendijkstraat is een grijs-wit tijgerkatje aan komen lopen. Volgens de familie is het katje behoorlijk mager en dus al een tijdje van huis weg. Wie het beestje herkent, kan contact opnemen met de familie, 06-52657443.

katjedalstra

Gerelateerde berichten

  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • GFC bekert door na winst op Eefde19 september 2021 GFC bekert door na winst op Eefde GFC heeft de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi met 4-1 gewonnen van 3e-klasser Sportclub Eefde. GFC kwam sterk uit de startblokken met direct al kansen op de 1-0. Na 15 minuten […]
  • Kukelnest in de ban van NL Doet9 maart 2020 Kukelnest in de ban van NL Doet Tijdens de landelijke NL DOET vrijwilligersdag van het Oranjefonds zal er ook weer hard en nuttig geklust worden op de kinderboerderij het Kukelnest aan de Lintelerweg. Een enthousiaste […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Duitse avond bij Café Spek24 oktober 2018 Duitse avond bij Café Spek Er is komende zaterdagavond een Duitse Avond in Oktoberfest-stijl bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Er zijn Duitse hapjes, schnaps, en Duits bier voor de liefhebbers. De muziek, […]