Ambassadeur Oekraïne in Goor

De Oekraïnse ambassadeur in Nederland komt zondag naar Goor. Vasyl Korzachenko (foto) bezoekt samen met zijn vrouw in de Hofkerk het concert van het strijkorkest van de “Kiev National University of Culture and Art”. Het concert is ge-organiseerd door de Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk. Afgelopen woensdag kwam het orkest samen met een groep jongeren naar Goor in het kader van een culturele uitwisseling. Gisteren en vandaag was er een educatief programma in De Waerdenborch. Het concert begint zondagmiddag om 15.00 uur en ook de wethouders Knuiman en Sijbom zijn daarbij aanwezig.

Gerelateerde berichten

  • ‘Goor moet snel glasvezel’7 november 2011 ‘Goor moet snel glasvezel’ In Goor moet zo snel mogelijk een glasvezelnetwerk komen. Dat stelt de lokale Partij van de Arbeid. Bij monde van het Goorse raadslid Roel Bergman wordt aangedrongen op aanleg in de hele […]
  • Gemeente roept kampioenen op om zich te melden12 december 2019 Gemeente roept kampioenen op om zich te melden De gemeente Hof van Twente huldigt jaarlijks de kampioenen tijdens de nieuwjaarsreceptie en dat zal ook tijdens de komende editie op vrijdag 3 januari aanstaande gebeuren. Het gaat […]
  • politiejas10 augustus 2012 Alcomobilist betrapt zonder rijbewijs Een 35-jarige man uit Goor is afgelopen nacht betrapt op het rijden onder invloed. De man werd rond 01.15 uur betrapt op de H. Leefmastraat in Hengelo. Agenten controleerden de auto van de […]
  • Politie bezoekt ouderen om te waarschuwen voor babbeltrucs26 januari 2018 Politie bezoekt ouderen om te waarschuwen voor babbeltrucs De wijkagenten in Goor gaan deze dagen op huisbezoek om inwoners te waarschuwen voor oplichters die middels een babbeltruc proberen binnen te komen om te stelen. De agenten leggen uit wat […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats2 december 2015 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]