Inloopmiddag bij SP

De lokale afdeling vandeSP houdt in december weer een inloopmiddag om vragen,opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken aan te horen. Gemeenteraadsleden Herman Kalteren Frank Stevens zijn op vrijdagmiddag december tussen 14 en 17 uur in hetgemeentehuis in Goor aanwezig om de Goorse bevolking aan het woord te laten.

Gerelateerde berichten

  • Een warme douche voor de gemeente23 december 2017 Een warme douche voor de gemeente Een fraai bericht in de geest van de kerstgedachte. Gorenaar Joep Leemreize deelt op deze plek een pluim uit voor de gemeente. "Ik wil ze graag een warme douche geven. Een tijdje geleden […]
  • Boerderij aan de Plasdijk vat vlam (met video)21 januari 2011 Boerderij aan de Plasdijk vat vlam (met video) Een boerderij aan de Plasdijk even buiten Goor is vrijdagavond zwaar beschadigd geraakt door brand.  De brand is ontstaan door een schoorsteenbrand wat overgeslagen is naar de rieten kap. […]
  • 6 maart 2012 Puppy’s geslaagd voor examen Zeven puppy's zijn afgelopen weekend geslaagd voor het puppy-examen bij HDC Goor. Onder de luide aanmoedigingen van de toeschouwers zijn nog eens acht honden geslaagd voor de cursus Gedrag […]
  • Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update)17 mei 2013 Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update) Rover, de oppaskat van Ilse, heeft gisteren de benen genomen. Hij is het laatst gezien in de Oude Haaksbergerweg. Rover is middelgroot en heeft een zwarte/witte vacht. Kunt u Ilse helpen […]
  • Inlooptraining H.V. Dynamiek11 september 2009 Inlooptraining H.V. Dynamiek De handbal afdeling van sportvereniging Dynamiek is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Handbal is één van de sporten binnen Goor die de dupe is geworden van het teruglopende aantal […]