Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten

Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediëten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse stadshart komende zondag. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur staat er tijdens de kerstmarkt onder meer een grote roze opblaasbare kerk van Doors Wide Open. Daarin wordt het kerstverhaal verteld op een scherm, is er een levende kerststal én zijn er optredens van kinderkoor De PééPéétjes. Daarnaast zijn er ook elders diverse muzikale optredens zoals in de tent van Carnavalsvereniging Sterzo. Daarin treden naast DJ Bart Smit ook artiesten van de Goorse Sjoowavond op.

Deze grote roze kerk van 18 meter lang en 8 meter breed staat zondag op het plein voor het politiebureau

De zogenoemde ‘Kerstmutsen’ (8 dames uit Delden) lopen rond en zingen op verschillende plekken meezingers. Er is ook een zingende fotograaf en uit Bentelo komt dweilorkest Bêentels Kabaal. Daarnaast zijn er diverse kinderattracties waaronder een Voetbalrodeo, een wilde voetbal waar een gratis ritjes op gemaakt kunnen worden. Kindercircus Caroly komt met een kerstact en er kan ook gratis een karikatuurtekening gemaakt laten worden. Bij Kindvriendelijk Goor kunnen Foekepotten worden gemaakt en ‘gepimpt’. Tijdens Winters Genieten, dat wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Goor Collectief, zijn ook alle winkels geopend.