Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten

Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediëten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse stadshart komende zondag. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur staat er tijdens de kerstmarkt onder meer een grote roze opblaasbare kerk van Doors Wide Open. Daarin wordt het kerstverhaal verteld op een scherm, is er een levende kerststal én zijn er optredens van kinderkoor De PééPéétjes. Daarnaast zijn er ook elders diverse muzikale optredens zoals in de tent van Carnavalsvereniging Sterzo. Daarin treden naast DJ Bart Smit ook artiesten van de Goorse Sjoowavond op.

Deze grote roze kerk van 18 meter lang en 8 meter breed staat zondag op het plein voor het politiebureau

De zogenoemde ‘Kerstmutsen’ (8 dames uit Delden) lopen rond en zingen op verschillende plekken meezingers. Er is ook een zingende fotograaf en uit Bentelo komt dweilorkest Bêentels Kabaal. Daarnaast zijn er diverse kinderattracties waaronder een Voetbalrodeo, een wilde voetbal waar een gratis ritjes op gemaakt kunnen worden. Kindercircus Caroly komt met een kerstact en er kan ook gratis een karikatuurtekening gemaakt laten worden. Bij Kindvriendelijk Goor kunnen Foekepotten worden gemaakt en ‘gepimpt’. Tijdens Winters Genieten, dat wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Goor Collectief, zijn ook alle winkels geopend.

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]
  • Sneeuw al vroeg voor Winters Genieten…10 december 2017 Sneeuw al vroeg voor Winters Genieten… Als dit een voorbode is voor de sfeer volgende week in het Goorse stadshart kon het wel eens een treffende editie worden van Winters Genieten. Het centrum wordt dan omgetoverd tot een […]
  • Winters Genieten: Koud maar gezellig16 december 2018 Winters Genieten: Koud maar gezellig De weergoden deden met name vannacht een sneeuwwitte duit in het zakje ter verhoging van de sfeer tijdens Winters Genieten in het Goorse centrum. Daar was het gezellig maar koud tijdens […]