Kerstmarkten en Ditis Goorus

Naast de Goorse Paardenmarkt die vanochtend van start is gegaan meldt de evenementenlijst voor het komende weekeinde vanmiddag een kerstmarkt bij Huize Herfstzon waar ook de Mirreweenterhoornbloazers acte de presence zullen geven. Morgen is er een FIFA-toernooi bij GFC en weer een kerstmarkt, maar dan van de Scouting en bij de Blokhut vanaf 17:00 uur. Zondag is het weer Winters Genieten in het stadshart al lijkt het erop dat de weergoden nog niet mee willen werken. Ook is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren in het Soosgebouw aan de Schoolstraat. Zondagmiddag zijn er ook twee optredens van het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus bij De Reggehof onder de titel ‘A Meezing Christmas’ (foto) én is er een lichtjesmiddag op de algemene begraafplaats waar dan ook de Mirreweenterhoornbloazers weer te zien en te horen zijn. Voor alle evenementen klik HIER.