Colin ziet levenslicht

Colin Bloo is geboren op 29 julli 2011. Het is de nieuwe bewoner aan de J.M. de Bruynstraat 95. De trotse ouders Karin en Guido worden door de buurt van harte gefeliciteerd met hun zoon. Colin wordt welkom geheten in de buurt.

colin

Gerelateerde berichten

  • Update: Kat sinds donderdag vermist13 augustus 2011 Update: Kat sinds donderdag vermist Lucien Westgeest is sinds donderdag haar kat Saryht kwijt. Het beestje is 1 jaar oud, lang, hoog en weegt ongeveer zes kilo. Saryht is donderdag om 12.00 uur nog gezien aan de J.M. de […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 22 september 2012 Linda Boswinkel viert 25ste verjaardag Linda Boswinkel is vandaag 25 jaar geworden. Via deze weg willen Evelien, Inge, Karin, Linda, Annemiek, Isabelle, Fleur, Nienke en Maaike haar van harte feliciteren met haar verjaardag. […]
  • De ooievaar staat weer…26 september 2011 De ooievaar staat weer… Bas en Sandra zijn sinds donderdag de trotse ouders van Roos. Hun prachtige dochter zag het levenslicht in de Waterhoenstraat. De buren wil Bas, Sandra, Mike en Joey van harte feliciteren […]
  • Jinte Vehof zet voetjes op Goorse bodem16 juli 2014 Jinte Vehof zet voetjes op Goorse bodem In de J.M. de Bruynstraat zijn ze een buurtbewoner rijker. Afgelopen maandag zag Jinte Vehof het levenslicht. De buurt heet Jente van harte welkom en wil via deze weg de trotse ouders Mark […]