Caroline de Lat 25 jaar

Caroline de Lat viert haar 25ste verjaardag. Dagelijks spoedt ze zich door vele straten om ouderen te verzorgen. Altijd druk en bezorgd, ook als je bij Caroline op viste komt is er nooit een tekort. Nu ze op eigen benen staat is het een kwestie van delegeren, “haar” Danny moet dan voor haar vroeg uit de veren. De vriendinnen zijn maar wat blij met Caroline in hun midden, zij feliciteren haar via deze weg van harte met de halve Sarah. 

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • KNA huldigt Henriëtte Rikkerink voor 50 jaar lid2 juli 2015 KNA huldigt Henriëtte Rikkerink voor 50 jaar lid Henriëtte Rikkerink-Gelen is afgelopen week gehuldigd door KNA vanwege haar 50-jarig lidmaatschap. Henriëtte begon haar muzikale carrière bij KNA in het C- en B- orkest en draaide halve […]
  • homan19 juli 2012 David Homan plusminus 30 De jaren tikken ook voor David Homan zachtjes door, vandaag viert hij zijn 30ste verjaardag. Waar de jaren er bijkomen, gaan de kilo`s er bij hem op dit moment in rap tempo af. Maar liefst […]
  • ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar4 mei 2009 ‘Gait Pieffers’ stopt na 46 jaar Je hoort het bijna niet meer: Iemand die meer dan 45 jaar achter elkaar aan het werk is geweest. Wat bijna een unicum is ? Meer dan 46 jaar bij hetzelfde bedrijf. En dus is Gerrit Pijffers […]
  • Rikie Otte viert 50ste verjaardag2 augustus 2018 Rikie Otte viert 50ste verjaardag Rikie Otte sluit zich vandaag ook aan bij de club van 50. Een Sarah ontbreekt, Rikie is Goor "ontvlucht" en verblijft op een camping in het midden van het land. Dat belet haar vrienden […]