Kerstavond met De Jong

Ook op Kerstavond staan de deuren van de Hofkerk dit jaar weer open voor de dienst. De inloop is vanaf 20.30 uur op het kerkplein met koffie, thee en warme chocolademelk. Om 21.00 uur start de viering in de kerk. Voorganger is ds. Wim de Jong.

Gerelateerde berichten

  • Kerstavond, zingen met drie Goorse koren11 december 2015 Kerstavond, zingen met drie Goorse koren Op Kerstavond zal in de Petrus en Paulusparochie door drie koren gezamenlijk worden gezongen. Deze samenwerking heeft vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden en werd positief ontvangen […]
  • Pinksterverhaal in de Hofkerk6 juni 2019 Pinksterverhaal in de Hofkerk De Hofkerk viert zondag het Pinksterfeest. Om 09.30 uur is er koffie, thee en limonade op het kerkplein, waarna om 10.00 uur de dienst begint. Het thema van deze viering is “Een huis om […]
  • Cursus Bijbelse verhalen in de Hofkerk22 oktober 2018 Cursus Bijbelse verhalen in de Hofkerk In het najaar organiseert de Protestantse Gemeente Goor een cursus Bijbelse verhalen onder de titel “7+ 1 Ontmoetingen met God”. De cursus is bedoeld voor mensen die meer willen weten over […]
  • Bijbelse verhalen in de Hofkerk19 september 2017 Bijbelse verhalen in de Hofkerk In het najaar organiseert de Protestantse Gemeente Goor een cursus Bijbelse verhalen onder de titel “7+ 1 Ontmoetingen met God”. Iedereen kent de bijbel, maar waar gaan die verhalen in de […]
  • Cursus Bijbelse verhalen in Hofkerk26 september 2019 Cursus Bijbelse verhalen in Hofkerk In het najaar organiseert de Protestantse Gemeente Goor een cursus Bijbelse verhalen onder de titel “7+ 1 Ontmoetingen met God”. Iedereen kent de bijbel, maar waar gaan die verhalen in de […]