Twenthe kan stap omhoog zetten, GFC naar koploper Markelo

Na een moeizame  start van de competitie lijkt het erop dat vv Twenthe in de derde klasse A langzaam de weg naar boven ingezet heeft. De zege van vorige in en tegen Losser is daarvan een voorbeeld. Trainer Hans Dirksen, die deze week zijn contract verlengde, ziet zijn ziekenboeg steeds meer leeg lopen en heeft dus ook meer personele mogelijkheden dan aan het begin van het seizoen. Morgen ontvangt Twenthe DSVD. Een rechtstreekse concurrent want de ploeg uit Deurningen staat op de elfde plaats, één plek onder Twenthe, met een punt én een wedstrijd minder. Een zege zou dus meer dan welkom zijn in dat kader. Hector speelt in de vierde klasse G, thuis tegen Holten en heeft de punten ook hard nodig. Bij de groen witten is de geblesseerd aanvoerder Joost Minkjan nog niet beschikbaar. GFC staat voor de zware opgave om de Hofderby in en tegen koploper Markelo te winnen. GFC moet dat onder meer doen zonder de geschorste doelman Dennis Vorkink die twee weken geleden tegen DAVO rood kreeg. Rick Groot Ganseij, keeper van GFC A1, is zijn vervanger. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur.


Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bus naar Hengevelde voor derby19 januari 2019 Bus naar Hengevelde voor derby De voetbalcompetitie voor de Goorse clubs begint morgen met direct een cruciaal duel voor vv Twenthe in de derde klasse A. De Hofderby in Hengevelde tegen WVV kan direct de toon zetten […]
  • Twenthe in de problemen18 mei 2019 Twenthe in de problemen Het wordt nog een hele toer voor vv Twenthe om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen moet morgen wel haast winnen van Saasveldia om […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]
  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]