Feestprogramma Vrouwen van Nu

De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houden hun Kerstbijeenkomst op donderdag 20december. Deze avond kunnen de leden genieten van accordeonmuziek van KNA(Kunst na Arbeid) Goor. De Goorse vereniging bestaat al 85 jaar en brengt gevarieerde muziek voor de Vrouwen van Nu. Vanaf 19.15 uur zijn leden van harte welkom in de Klokkenkamp. Aanvang van de avond 19.45 uur. De bijdrage bedraagt vijf euro. Op maandag 7 januari houden Vrouwen van Nu, Afdeling Goor hun jaarlijkse Nieuwjaarsvisite. Dat gebeurt in Buurthuis Elsenerbroek van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Bijeenkomsten Vrouwen van Nu18 december 2017 Bijeenkomsten Vrouwen van Nu Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele […]
  • Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed12 oktober 2017 Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed De Vrouwen van Nu hebben weer een afdelingsavond belegd. Komende woensdag komt Wietse van Houten verhalen over de historie en nostalgie van het ondergoed. Als oud directeur van een groot […]
  • Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu12 september 2018 Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn terug van zomerreces. Op woensdag 19 september 2018 starten ze met de eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen. Deze keer is Dolf Ruesink uitgenodigd. Hij is […]
  • Hanny Medendorp nieuwe preses Vrouwen van Nu20 januari 2020 Hanny Medendorp nieuwe preses Vrouwen van Nu Hanny Medendorp is de nieuwe voorzitter van de Vrouwen van Nu afdeling Goor. Zij was al tweede voorzitter en heeft het stokje overgenomen van Truus Lantink. Dat gebeurde tijdens de […]
  • Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu19 september 2018 Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu Komende woensdag, 26 september, organiseert Vrouwen van Nu een koffie-ochtend onder de titel 'De ochtend van de Dialoog. Daarin wordt onder meer uitleg gegeven over de Dag van de Dialoog […]