Extra werk Maja in Kunstuitleen

De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de collectie toegevoegd. De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek en is geopend op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Meer info, check de site.

Gerelateerde berichten

  • Kunstuitleen heeft meer werken Neppelenbroek8 december 2016 Kunstuitleen heeft meer werken Neppelenbroek Een nieuwe kunstwerk in De Kunstuitleen voor de echte liefhebbers. De collectie is uitgebreid met nieuwe werken van Henne Neppelenbroek. Het Sallandse- en IJssellandschap en ook het […]
  • Expositie Dick Voortman bij kunstuitleen8 november 2016 Expositie Dick Voortman bij kunstuitleen In de kunstuitleen wordt vrijdag (om 16.00 uur) het startsein gegeven voor de expositie van Dick Voortman. De kunstenaar uit Lochem heeft zijn werken in Goor ten toon gespreid, deze kunnen […]
  • Werken Oostrum bij Kunstuitleen23 januari 2019 Werken Oostrum bij Kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente heeft vier nieuwe werken van Lambert Oostrum toegevoegd aan de collectie. De werken worden binnenkort vrijgegeven om uitgeleend te worden. Kunstenaar […]
  • Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen14 november 2017 Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen Komende vrijdag, 17 november, opent bibliotheekdirecteur René Siteur een nieuwe expositie bij de Kunstuitleen Hof van Twente, boven de bibliotheek. Er zijn vanaf dat moment schilderwerken […]
  • Schilderij Neppelenbroek in kunstuitleen5 december 2019 Schilderij Neppelenbroek in kunstuitleen De Kunstuitleen Hof van Twente heeft een nieuw werk van Henne Neppelenbroek toegevoegd aan de collectie. Neppelenbroek haalt zijn inspiratie uit het buitengebied van Goor en omgeving. […]