Hennie Smit erelid Rellie

Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij café De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al sinds mensenheugenis lid van de excentrieke optochtgroep en bekleedde ook diverse bestuursfuncties. Smit is ook de grote kracht achter de stichting LOER dat voortkwam uit de Rellie en nu een slapend bestaan leidt vanwege het verdwijnen van de Goorse Avond en het Paasvuur. Hennie Smit kreeg een fraaie bokaal in de vorm van een motor en een speldje dat hem werd opgespeld door zijn Duitse vriendin Karin.


Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Jan Dirk Zorge erelid Rellie19 oktober 2019 Jan Dirk Zorge erelid Rellie Jan Dirk Zorge is gisteravond gekroond tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. De Gorenaar was 26 jaar actief als secretaris van het keurkorps. Zorge, die vanwege zijn militaire […]
  • Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd14 oktober 2017 Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd Het was verwacht en uitgekomen. Tijdens de jaarvergaderging van de Goorse Biertent Rellie is Jan Roelofsen gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Ate Brunnekreef die de voorzittershamer […]
  • Van mobiel Paasvuur tot spectaculair slot31 maart 2018 Van mobiel Paasvuur tot spectaculair slot Het begon nu 19 jaar geleden in 1999 toen een aantgal enthousiaste Gorenaren een duidelijk statement maakten. Zij vonden het van de gekke dat er na jaren van Boakes op het 'Oale spoortje' […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]