Duels Twenthe, Hector en GFC afgelast

De voetballers van de Goorse voetbalclubs kunnen de schoenen opbergen. De duels van vanmiddag zijn in verband met de sneeuwval afgelast. Twenthe zou thuis spelen tegen DSVD, SV Hector versus Holten en GFC zou op bezoek gaan bij Sportclub Markelo. Voor vv Twenthe is met de afgelasting de winterstop ingegaan. GFC en Hector halen, ijs en wederdienende, volgende week nog de Goorse stadsderby in die vorige week werd afgelast.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B11 juli 2015 Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B Een mooi affiche aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen in de vierde klasse B. GFC ,de nummer 2 van het vorige seizoen ontvangt op zondag 6 september Markelo dat degradeerde uit de […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]