Fiets ontvreemd op station

Opnieuw wordt er in Goor een fiets vermist. Jurgen Bruggeman had zijn fiets vrijdagavond geparkeerd op het station in Goor, maar deze is gestolen. Het gaat om een Gazelle Furore herenfiets. De fiets heeft een tweede achterlichtje onder het zadel en de bidonhouder is gebroken. Jurgen vraagt zich af of iemand vrijdagavond iets gezien heeft. Het rijwiel stond op slot en er kon dus niet meteen gebruikt worden. Getuigen kunnen contact opnemen met Jurgen.

Gerelateerde berichten

  • Update: Fietsen gestolen op station3 november 2011 Update: Fietsen gestolen op station Gisteren is er een fiets weggenomen bij het station in Goor. Het gaat om een lichtgroene fiets met 24 versnellingen van het merk Gazelle. De acht jaar oude fiets (Medeo 28 inch) is tussen […]
  • Fiets gestolen aan Roerdompstraat8 april 2013 Fiets gestolen aan Roerdompstraat In de nacht van zaterdag op zondag is er een fiets gestolen van een oprit aan de Roerdompstraat. De eigenaar baalt flink van het missen van de fiets, maar nog meer van de sleutels die in […]
  • Update: Fiets ontvreemd van station16 november 2011 Update: Fiets ontvreemd van station De fiets van Marion Oosterveld is dinsdag gestolen van het station in Goor. Haar grijze Gazelle Punta met een opzet op het stuur stond op slot geparkeerd. De fiets is ontvreemd tussen […]
  • Helm gestolen uit buddy seat bij station18 februari 2015 Helm gestolen uit buddy seat bij station Een brutaal staaltje van het dievengilde afgelopen maandag op het station. Op klaarlichte dag is daar een helm gestolen die achter slot en grendel in de ruimte onder de buddy seat was […]
  • Iphone zoekgeraakt bij station1 mei 2012 Iphone zoekgeraakt bij station Een van onze trouwe bezoekers is vannacht zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Iphone 4. Vermoedelijk is hij 'm zoekgeraakt in de omgeving van het station. De vinder wordt […]