Van der Camp naar Hengelo

Patricia van der Camp gaat Goor voor een deel verlaten. De kunstenares heeft een atelier in Hengelo geopend. Na jarenlange workshops aan huis gaat ze ze nu aanbieden aan de voormalige Gildeschool. Daar zal ze vanaf nu haar workshops gaan houden. Voor meer informatie, mail via www.vandecamp-heesterbeek.nl


Gerelateerde berichten

  • Goorse zet topvoetballer in Foetushouding7 oktober 2015 Goorse zet topvoetballer in Foetushouding De Goorse fotografe- en kunstenares Patricia van de Camp heeft met haar foto van ex-topvoetballer Orlando Engelaar een bijzondere bijdrage geleverd aan een expositie over de 50 beste […]
  • Werk Van der Camp nu in Kunstuitleen17 juni 2017 Werk Van der Camp nu in Kunstuitleen Het werk van de Goorse kunstenaar en fotografe Patricia van de Camp is opgenomen in de collectie van de Kunstuitleen in Goor. Na haar studie in Amsterdam begon ze in 2010 met professioneel […]
  • Wie krijgt dit jaar een groen(links) lintje ?14 maart 2019 Wie krijgt dit jaar een groen(links) lintje ? De GroenLinks-fractie in de gemeente Hof van Twente gaat ook dit jaar weer een zogenoemd groen lintje uitreiken aan iemand die zich op bijzondere wijze inzet voor duurzaamheid en het […]
  • Expositie Back to Nature5 oktober 2011 Expositie Back to Nature Patricia van den Camp laat komende zaterdag haar werk van de afgelopen twee jaar zien. Ze showt met haar expositie 'Back to Nature' een fotoserie waarin de natuur op verrassende wijze naar […]
  • Kerkproeverij in de Hofkerk4 september 2017 Kerkproeverij in de Hofkerk Komend weekend is het Open Huis in de Goorse Hofkerk. Onder de titel ‘Kerkproeverij’ is iedereen uitgenodigd om te komen ‘proeven’ wat de Hofkerk te bieden heeft Komende zaterdag is er […]