Terrein oud-papier op slot

De poorten van het oud-papier depot zijn tijdens de feestdagen gesloten. Als u nog oud-papier wilt brengen naar het terrein aan de Van Kollaan in Goor. Op maandag 24 december gaan de poorten voor even op slot. Vrijwilligers van de verenigingen hopen op uw begrip en wensen u allen prettige feestdagen. In het nieuwe jaar is iedereen weer welkom.

Gerelateerde berichten

  • KNA weer in de race voor oud papier7 februari 2020 KNA weer in de race voor oud papier Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Nieuw dit jaar is de inzet van pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier […]
  • Sleutels gevonden13 januari 2020 Sleutels gevonden Een sleutel én een blauwe magneetsleutel, is gevonden bij het oud papier inzamelpunt aan de van Kollaan. Volgens de vinder moet de sleutel zijn van iemand met een Audi. Wie de sleutel […]
  • Gijminkschool zamelt oud-papier in13 november 2019 Gijminkschool zamelt oud-papier in Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS 't Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Spek je clubkas met oud-papier24 november 2019 Spek je clubkas met oud-papier Spek je clubkas met het verzamelen van oud-papier. Dat kan in het nieuwe jaar 2020. Op 26 zaterdagen in het jaar ben je dan verplicht om  het papier in het depot aan de Van Kollaan netjes […]